Ni ja nemrem shvatit kaj je toj zeni bilo u glavi kad je isla preslagivati ormar! Mislim wtf? Ja bi joj sigurno nekak vratila, kak iskrica veli, nekaj bi joj preslozila, pa nek vidi malo kako je to. Fakat ima cudnih ljudi. Mene isto zna iznervirati kad mi mama opere sudje dok cuva malog! Ono daj pusti, rekla sam da ne treba i da cu to ja kad dodjem.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hahahah eee vidite svega ima drage moje.. ali na svu srecu, vise joj nismo dali ni priliku da tako nesto ponovi, niti cemo dati tako da nije bilo potrebe za daljnjim akcijama
nema vise, ja sam rekla muzu nek se ovako nesto jos samo jednom ponovi neka sredi to, i on je reko da je pretjerala i da ce joj svakako reci sta ju ide.. no kazem trenutno izbjegavamo takve situacije, kad pozeli doci izbjegnemo to ako mozemo, radije odemo mi tamo podruziti se i to je to, a i kad dode s njom smo, popricamo mali i dovidenja. onaj put se tako eto potrefilo da su oni farbali a ja isla na isprobavanje vjencanice
Kad su budući šogor i šogorica saznali da će vjerojatno biti curica, a prva reakcija bila "ah, pa i curice moraju živjeti" ...
Isuse i moj Bože, pa kakva su to pitanja?
Mislim da toj ženi nisu sve na broju, mislim uopće ulazit u nečiju intimu uopće, a kamoli pitati da li voliš svoje djete?
Bjap, nemoj biti tužna, stvarno moraš napraviti propuh u ušima, ma pričale smo o tome prije nego što si rodila, nemoj se uopće uzrujavat s tim glupostima!!
Inače kako si nam, kako bebica, sve ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji