Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOCKY
    23. Lipanj 2014. 14:04

najgori su mi ti koji bacaju te takve komentare sta ces ta skupa kolica ili taj krevetic i bla bla.. ja osobno smatram da ce svatko kupiti svom djetetu onoliko i koliko može ništa nije ni premalo ni previše.. ja naime imam 6 godišnjakinju i 2 godišnjaka, koji imaju brdo igracak abiciklice romobile i bla bla sto se vec sve nakupovalo skupe igracke itd no medjutim i to ima cijenu naime tata im radi od 6 ujutro do 6 navecer svaki dan cak i nedjeljom.. mislim da njima niti jedna ta igracka nevrijedi kao onaj period od 6 do 1o kada im je tata kod kuce ... tako da mislim da se djeca nemogu razmaziti igrackama sve je to u stavu i odgoju djece koliko si istinski djetetu posvecen,... a zlih jezika je uvijek bilo i uvijek ce uih biti zato to na big IGNORE

DOCKY

cloudy
    23. Lipanj 2014. 14:14

docky... slažem se s tobom u potpunosti :)

missha
    23. Lipanj 2014. 14:22

Meni buljenje u trbuh nikad nije smetalo, meni je to ok :D Ja sam čudna...
    Diranje trbuha mi je strašno iritantno i nikad nisam dala nekom dirat moj trbuh, a bome mi nije palo ni ničiji ić dirat, pa makar to bio od najbolje frendice.
    Meni i obično svi idu na živce, al najviše me živciraju babe koje se guraju u redu, pogotovo ispred trudnice, jer kao ona je trudna pa joj se ne žuri :O Ma........

Masha2
    23. Lipanj 2014. 14:32

Neki dan poznanica koju nisam vidjela 5-6 godina ničim izazvana stavlja ruku na trbuh i čeka da se mala pomakne. I onda još sva zabrinuta pita zašto se beba ne miče?!?!?
    Živciraju me i novopečeni nadimci poput "okruglica", ili, kako je moja svekrva rekla, da sam se "popravila u licu". Općenito to promatranje tijela, traženje promjena, jesu narasle sise, guzica, imamo li loš ten ili čisto lice... Sve se mora prokomentirati. Stvarno kao da postajemo javno dobro!
    Zapravo, previše toga me živcira u trudnoći 

Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 14:54

Mene diranje trbuha recimo uopće ne živcira, dapače ja sama ljudima uzimam ruku (fakat sam luđakinja) i stavljam na trbuh - gle miče se...  Meni je to micanje bebe tolika fora da nakraju više bude drugim ljudima bad kaj ih ja nutkam da probaju, nego to kaj bi mene živciralo da me neko primi. Ali ja sam isto "posebna".
    A kaj se tiče buljenja - ja s obitelji jučer bila na Jarunu. I lijepo u dvodijelni badić i u vodu. Iza nas su sjedili neki tinejđeri. Gledali me kao da sam 7-o svjetsko čudo. Kao, ak sam trudna kaj opće imam biti u javnosti, a kamoli da se skidam u badić. Ali ja to lijepo ignoriram, uopće me nije diralo.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    23. Lipanj 2014. 15:04

u potpunosti se slazem s massho-m.....

Laura 21.08.2014 :-*

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 15:13

moje misljenje je da kao prov i nema nekog posebnog razloga zbog kojeg bi nam netko dirao trbuh, osim ako ti taj tren ne dodje da to s nekim podjelis, ali ljudi su valda toliko zli pa pošto smo sve ili devedeset posto nas jako osjetljive najvise vole natrpati joooj kako si se udebljal ili joj kako ti se kosa masti jako malo sam slucajeva cula gdje netko u pozitivnom  tonu govori o trudnickim mukama, ja recimo imam prijateljicu >29<g koja nikako nemože ostati tr i ona mi je fAAscinantna jer se sa svakom mojom promjenom ona veseli i kad sam ja s necim onako možda i razocarana npr strijama ona uvijek ima pozitivno misljenje eto tako mi je neki dan rekla, .. zamisli sada kako ti te strije strasno izgledaju a toliko ce ti vrijeme brzo proci i djeca ce ti odrasti sigurno ce ti te strije biti podsijetnik na ova slatke muke i društvo da vam budem ful iskrena zena je totali u pravu... gledam svoju kcerku koja ce sad u 1 razred i shvacam da je prava mala dama koja sve radi sam a.. i onda shvatite da tako brzo rastu, i zele samostalnost,... sorry na podduzem postu...

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.