Ajoj, drage moje. Kažem, ja sam tzv. dijete asfalta i mi takve "događaje" (osim ak ne odemo na neki u susjedne gradiće gdje toga ima) nemamo, pa ni nitko iz naše blizine nema takve ideje da se to "mora" Fućkaš to kaj je netko došao iz bolnice, "mora se" raditi fešta.. E pa ja mislim da se "mora" samo umrijeti. Vjerojatno bih tak nešto i rekla.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hvala vam drage moje na podršci...i MM mi je rekao da se bzvz nezivciram al eto jednostavno si nisam mogla pomoc jucer...bas su me ubile u pojam...inace sam jako tolerantna osoba i uglavnom presutim al jučer jednostavno nisam imala živaca nikog slusati
al zato sam danas dobre voljee i cak me ni šef nije uspio izbacit iz takta
ja sam isto dijete asfalta pa mi je sve to strano, no moj muz je sa sela pa se drzim sto dalje mogu, i svekrvu sam udaljila maksimalno. kad me nije bilo preslozila cijeli ormar i ja sam na to pukla, nakon toga je bilo jos par scena no uz muzevu podrsku napokon smo ju iskontrolirali i ne pristajem na nista drugo osim toga.
cure, pa kakve vi to svekrve imate?? zapravo, kakve su to zene, pobogu????
ok, ajde....R-ova mama i tata su slavoniji, i jedno vrijeme koje provodimo skupa je kad odemo tamo na vikend ili kad smo preko ljeta svi zajedno na moru u njihovoj kuci....i nisam ikada imala takvih problema kopanja po ormaru i slicno...ona koliko god bila drugacijih stavova i koliko god se trpala, kad sam joj nesto rekla, ona je to jednostavno prihvatila i povukla se...
ka vas citam, mislim si kak fakat imam srece...ona je meni draga ženica, i zapravo smo si skroz oke...
haha ja tih problema nemam, moja je daleko.. hehe al šalu na stranu stvarno je ok žena ne mogu reći. i zove i pita kako sam i dal mi što treba i šalje domaće povrće i voće. draga je.. saddal je to zbog daljine ili ne, ne mogu prosuditi
Presložila ti je ormar?! Pa ja ne znam što bih joj napravila... Moja se ne petlja u tako te stvari, nekad nešto sugerira, možda i previše izražava svoje mišljenje, nekad pokušava i nametnuti, ali sve ja to doziram... Tako da smo u globalu ok...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ovo sa preslagivanjem ormara nemrem nikako shvatiti. HALO?!?!?!? A da ti njoj odeš malo doma, pa TI njoj presložiš ormar? Makar onaj od kupaonice (onaj mali ) Da osjeti malo kako je to kad joj se netko petlja tam di mu nije mjesto. Dobro da ti nije presložila ladicu sa donjim rubljem. hahahahah
Nemrem vjerovati tim ženama...
A ja se ljutim kad mi sveki opere suđe dok čuva stariju curku.. hahahahahahaha
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji