Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    22. Lipanj 2014. 17:58

ma da i nigdje ne radimo.. ako si to mogu priuštiti i ako tako želim što nekoga ima biti briga. nije da ja ne želim raditi. nažalost nisam se uspjela prije zaposliti. a i na faksu sam još. da imam 25 godina i trebala sam završiti jesam. ali sam završila na tom istom faksu stručni studij i htjela sam više. lako njoj sa privatnim fakultetom meni pametovati..

ninika11
    22. Lipanj 2014. 18:05

nemojte me krivo shvatiti. nemam ništa protiv privatnih fakulteta. ali kad se prebaciš sa državnog na privatni i odjednom si student sa odličnim prosijekom... meni je to veliki pokazatelj.. ima ljudi koji stvarno i uče na tim fakultetima ali dosta njih ni ne takne knjigu. tako da... nema mi što takva osoba spočitavati zašto vučem fakultet i zašto ne završim više.. eto toliko o tome da vas ne gnjavim više. trebala sam se ispucati. nemojte se ljutiti hormoni me šoraju

kimito
    22. Lipanj 2014. 18:43

Ninika, imaš pravo kupit si kolica kakva želiš i bilo šta drugo i naravno da ti je trudnoća u prvom planu, pogotovo što nije školska! Takva pametovanja ti sad najmanje trebaju.. ono što sam ja uvijek mislila je da su pravi prijatelji oni koji su s tobom kad si u komi, ali kad sam ostala trudna sam shvatila da su pravi i oni koji se vesele s tobom i dijele tvoju sreću..na što kod nekih nažalost nisam naišla

antonio
    22. Lipanj 2014. 19:12

Oprosti Ninka ali od kud njoj pravo da ona tebi ide pametovati,mislim stvarno svasta si ti ljudi dopustaju nemoj da te izbacuje iz takata nitko ti ces na fakultet kad ces ti i ti ces radit kad ces ti mislim stvarno najbolje jos da ti kaze kad ces se sa muzem poseksat joj ma stvarno .a kolica ako ces dat i deset tisuca kuna to je tvoja stvar to sve kupujes za svoje zlato.Ninka glavu gore to su sve zavidne i ljubomorne osobe za mene to nisu prave prijateljice jer prava prijateljica ce bit sa tobom u svemu a ne da ce te samo napadati.Nemoj da te itko dovede da se rasplaces jer toga nitko nije vrjedan budi vesela i nasmijana i ponosno nosi svoj trbuscic.Oprosti na ovako otvorenom postu ali jednostavno poludim kako si ljudi davaju za pravo upletati se u tudi zivot.

ninika11
    22. Lipanj 2014. 19:55

hvala cure na razumijevanju. ta osoba kad sam joj rekla da sam trudna napravila je kiseli osmijeh i kao čestitam rekla doslovce preko one stvari. al neka.. ako nju to veseli..
    antonio mene je sad to počelo kopkati jer imam osjećaj nabijanja na nos nekih stvari na koje nisam mogla utjecati. meni je moje zlato najbitnije i želim da ima sve najbolje. nadam se da ćemo bebici moći priuštiti sve. al takvo zabadanje nosa i zavist.. prestrašno.. očekivala sam sreću radi nas. ona je od početka znala koja kolica oću i sad se sjetila nait mi to preko poruke. a u lice mi je govorila da super su, predivno, neka samo tako... uglavnom hvala vam na podršci, puno mi znači

DarijaZ
    22. Lipanj 2014. 20:01

Ninika, kao sto su ti cure rekle, nemoj se zivcirat...u mom zivotu je dosta osoba nestalo od kad sam trudna....kao sto je vec netko i rekao, pravi prijatelj ti je onaj koji je s tobom kad si u komi, ali i onaj koji se veseli s tobom zbog toga sto si ti sretna

Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 08:44

Ninika - sad si vidjela da nju ne trebaš za prijateljicu. Vjerojatno je ona zavidna ili zato kaj si ti trudna a ona nije ili zbog nečeg drugog, pa ti se sada našla pametovati. Ako hoćeš dati novce za skupa kolica, skupu odjeću, privatni porod kod Podobnika - kaj to nju briga?!?! Vaši novci. Nije ih ona zaradila. A to što imaš 25 i nisi faks završila - big deal. Ja sam upisala faks sa 17. Završila sam sa 26. Istina da sam u međuvremenu radila sve i sva, tu zadnju godinu sam počela i na knjižicu raditi (dakle puno radno vrijeme). Prije toga sam radila i ko konobarica puno radno vrijeme (imala sam manje predavanja odn. gotovo ništa, pa sam uspjevala koordinirati). I kaj onda... I zaposlila se i zatrudnjela i ostala bez posla nakon porodiljnog. I kaj sad? Našla drugi posao.. Posao dođe i ode. Istina da je trenutno situacija takva da je svima svaka kuna bitna, ali posao ne treba shvaćati kao neki bauk. Prema mom iskustvu - tko hoće raditi taj će posao naći ( tko hoće raditi taj će raditi i van svoje kvalifikacije, kao ja), tko neće raditi taj neće.. I to je to. A faks završavaš ZA SEBE, ne za nju, niti za tvoje roditelje, niti za ikoga drugoga. ZA SEBE!! I tako se treba postaviti. Sada ti je teško učiti kad imaš mučnine (ja to prva vrlo dobro shvaćam), kada se situacija popravi i ti ćeš dobiti više elana da još koji ispit položiš prije nego beba dođe. A što se mirovanja tiče - slušaj doktora, ne neke ljubomorne koze (oprosti, ali sad sam se i ja uzrujala). Drži se draga.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MarijaŠ
    23. Lipanj 2014. 11:05

ninika, cure su sve rekle, a i ti sama. Nisi balavica, znaš i sama razlučiti tko je prijatelj, tko nije, pa ti je bolje da se skloniš od takvih ljudi. Ja sam skužila u trudnoći da postoje ljudi koji nisu na istoj razini svijesti kao mi. Odnosno ne shvaćaju zašto treba toliko bodija, baš ta kolica i da ne nabrajam dalje. Ne opterećuj se faksom, poslom, sad je pred tobom jedno divno razdoblje, dolazak toliko očekivanog ploda ljubavi, a svi ljubomornici si mogu tu ljubomoru natrljati znaš gdje. Samo glavu gore mala, i boli te dupe!

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    23. Lipanj 2014. 11:48

hvala cure mislila sam da pretjerujem, da je to zbog hormona, ali vidim da sve isto razmišljate kao i ja. meni je bitno da imam podršku mm-a i da nam dolazi najveća sreća na svijetu.
    Iskrica tako sam i ja cijelo svoje školovanje na fakultetu radila poslove  svakakve jer sam izvanredni student i nisam mogla sve stizati. ali sam si sama plaćala godine. a ne ko ona od mamice i tatice cijeli svoj život. takvi ljudi ne znaju što znači raditi. briga me više za nju i njezinu ljubomoru. živiti svoj život i amen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.