Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    30. Svibanj 2014. 20:47

Ja zapravo živim baš u mirnom susjedstvu, iako smo na selu, nema baš nekakvog zabadanja i prigovaranja. Mlađi parovi sa svojom djecom žive na drugom kraju ulice, a oko nas su uglavnom penzići kojima skoro pa ništa ne smeta, a kamoli kad se taj čopor djece preseli na naš dio ulice. Doduše, i jako je mala ulica, svega 20-ak kuća, i ljudi tu uglavnom žive oko 30 godina, i prošli su svađe i sve ostalo. Tako da se mogu pohvaliti da nam je što se toga tiče baš super. Neki dan me čovjek što živi preko puta čekao sa kanticom jagoda na svojoj kapiji da dođem s posla... A ja se malo zadržala na poslu, no to ga nije pokolebalo... Baš me bio raznježio. Dobroćudni djedica. 
    Mene sve više živciraju komentari na poslu tipa "Hoćeš se ti ovdje poroditi?" Baš mi je to danas rekla gospođa koja je otišla na komplikacije prije 2 godine čim je saznala da je trudna. I ni jedna žena u firmi ( svega nas je 10-ak) nije ostala ovoliko dugo raditi kao ja, pa je svima to bauk. No, pokušavam se suzdržati - svi su oni ljubomorni... Samo im odgovorim da smo mi hrabri, volim posao koji radim i uživam u njem i u trudnoći. I dok god budem mogla raditi bez opterećenja, radit ću. A zli jezici neka pričaju da se bojim manje plaće na porodiljnom... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    30. Svibanj 2014. 20:53

Evo ja danas dodem u ducan i po ne znam koji put kaze meni blagajnica jooj jel vam tesko??Pred kraj ste jel da?Ja ono pa jesam,,kaze ona bome se vidi i gleda mi u trbuh,,a moja mama ce na to oo ima ona jos 6 tjedana a kaze blagajnica oh pa i nije tako blizu imate vi jos ja mislila da ste par dana do poroda  prije dva tjedna mi je isto tako bilo,,a u 5.mjesecu su mislili da sam u 8.?! Pored takvih komentara osjecam se ko bacva 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anakome
    31. Svibanj 2014. 06:15

Pa kao da je 6 tjedana puno. Trebala si joj rec da bi i ti volila da imaš još samo par dana čisto da ne moraš više slušat njene priglupe komentare  Već je čujem kad rodiš -  dojiš li, spava li, ako ne dojiš zasto ne dojiš, ako dojis kako da dojiš  Neki si ne mogu pomoći.

• amellie25
    31. Svibanj 2014. 07:53

Drage moje  rodila sam u 12 mjesecu prosle godine, ali sjecanja su mi jos svijeza. bila sam jako opuštena trudnica...radila, bila non stop u pokretu i super se osjećala. Ali kako i same kazete uvijek ima pametnih savijeta i komentara. Mene je zivciralo sto neke zene imaju ultrazvuk u svojim očima pa su one znale bolje od doktora sto  cu rodit. Tvrdile do zadnjeg da ce biti dečko jer nosim nisko...a ono curica :-). Isto... da jedem za dvoje a savijeti oko porods za poludit....nitko ti ne moze davati savijete oko toga jer je svaki porod prica za sebe. Moj jedini savijet je DISITE. 
    Ali sve je to u trudnoći jos i dobro s pametovanjem, kakvi postanu nakon poroda . Pokidaju ti živce za poludit. Onda svi znaju sta treba. Cim malo beba zaplace odmah su mi govorili to su sigurno grcevi, stavim ju na stomak spavat, kazu iskrivit ce joj se noge. A o pricama da se ne urekne dijete...e tu sam dobivala mlade. Zato moje drage buduce mame, uzivajte u trudnoći jer je to prekrasno stanje, radite sto vam se radi jer vi znate sto  mozete i sto je najbolje za vas. Ne dajte se nazivcirati glupostima okoline nego im odgovorite istom mjerom ili napravite "propuh" u usima. 
    .:-) i uživajte, uživajte.

31. Svibanj 2014. 09:31

Sad me amellie25 podsjetila s urocima na nesto... Kad mi je mali imao nekih 4 mjeseca bili smo kod mojih, bilo je ljeto i dosta dugo smo bili vani, naime bilo je vec proslo 21h i susjeda me napala ko budalu, da sto je meni, da dijete ne smije po mraku van, dok nije krsteno. Necu vam ni reci kakvu je facu tek slozila kad sam joj rekla da onda jako dugo nece ici po mraku van, jer ga ne namjeravam krstiti dok to sam ne bude zelio. Poslije okolo pricala da smo muz i ja sotonisti. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

BellyLu
    31. Svibanj 2014. 09:44

nije me nesto pretjerano zivciralo u trudnoci od strane drugih, nije me nitko ´dirao´. mozda me najvise smetalo u prvih 4-5 mjeseci trudnoci sto je bilo pojedinih pametnica koje su komentirale da nije bas dobro sto se ne debljam nista i sta mi se ne vidi trbuh...kao, a od cega ce beba napredovati? i pred kraj sto su neki negodovali kako mi je mali trbuh, kao a gdje ti je beba tu? mozda najvise moja majka mi je nabijala komplekse jer me u 7mj.(telefonski) ispitivala jel se ista vidi trbuh?!  a beba je procjenjivana kao malo veca, i iako se ranije rodila, bila je lijepe kilazice, a sad mjesec i pol nakon poroda je i prestigla vecinu bebica upravo tih ´pametnica´.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.