Chicca, znam kako ti je....i ja sam u zgradu, i od 17 stanova, mi smo jedini ciji su reproduktivni organi sposobni za bilo sto...ostalo su sve penzici, i par parova koji su vec odhranili djecu i poslali ih od doma...
mi smo u prizemlju, i jako smo im zanimljivi, jer se ne uklapamo vajda u ono sto je "normalno" i "klasicno"...naime, R ima dugu kosu do guze, i oboje smo vise alternativniji tipovi, pa su takvi i ljudi koji dolaze k nama....naravno da su uvijek svi na prozorima kad nam netko dolazi, a onda se pricaju po ulazu price i pricice....cak smo jedno vrijeme bili i u sekti, haha! kad smo se doselili, poprilicno sam se zivcirala oko toga, sad mi je smjesno....
ali stvarno si svasta dopustaju te babe, nisu normalne!
Joj mene je nema dugo tako nazivcirala moja susjeda. Mi smo recimo u maloj zgradi, 6 stanova i svi smo odprilike istih godina. Susjedi preko puta mene su se doselili neposredno prije nego sto sam ja rodila, muz i zena, isto nasih godina, Od kada su dosli stalno su radili neke feste i sl., nitko im nije nista rekao iako su mi miljun puta dijete probudili. Nedavno kad mi je mali bio bolestan, jednu vecer je jako plakao i ja sam vec bila ocajna jer ga nisam mogla nikako utjesiti i onda cujem kozu kroz zid: A koji k... toliko place!? Ja sam joj htjela oci iskopat. Sad je gospodja koza ostala trudna i sad ce vidjeti koji k... dijete toliko place! Eto nije bas vezano za temu sto vas zivcira u trudnoci, ali je vezano za susjede. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja pa zivim u selu gdje ni jedan susjed s ni jednim ne prica.... za poludit....
Laura 21.08.2014 :-*
hahah joj mene živcira jedna susjeda i njen sinček(on je u mom ulazu a ona ulaz do a spojena zgrada, taj se od suknje odvojio nije) i svaki dan prolaze petsto puta ispred stana. a nama je stan odvojen tim hodnikom i preko mi je wc, pa moj muž iz inata zna u gaćama ići tek toliko da se oni zgroze.. hahahah A što ćeš nisu nam dali zatvoriti to (samo oni nisu potpisali) jer njima odgovara da lako dođu jedan do drugoga..
Ajme i mene to zivcira,ja trudna 5 mjeseci i imam 58 kila koliko sam imala i prije trudnoce i kad mi kazu debela dobijem slom zivaca
haha...antonio neznam dal si primijetila ali izgleda da imamo dosta toga zajednickog.... a i uvijek mislimo iste stvari...hihi
Laura 21.08.2014 :-*
Joj cure koji luđaci oko vas. Mi smo u novoj zgradi, samo 12 stanova i vecina stanara je nasih godina. Najstariji par ima 40 godina, svi ostali su mlađi. Uvijek neko nesto festa (mislim da se u zadnje 4 godine od kada smo tu rodilo 7-8 djece), uvijek neko dijete place, ali stvarno niko nikome nista ne prigovara. Ovo sto je komentirala susjeda proudmomy, da sta mali place, a Bože sačuvaj. Mene jedino živcira kad ovu malo vecu djecu 4-5g staru, puste u vrijeme kucnog reda ispred zgrade pa urlicu, ni vlastite misli ne cujem i redovito me probude ako zaspem poslije rucka. ALi necu prigovara, nego ako Bog da, za koju godinu i ja njima moju curicu pod prozor pustim
Sortiraj odgovore
Najstariji