Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    30. Svibanj 2014. 10:31

Chicca, znam kako ti je....i ja sam u zgradu, i od 17 stanova, mi smo jedini ciji su reproduktivni organi sposobni za bilo sto...ostalo su sve penzici, i par parova koji su vec odhranili djecu i poslali ih od doma...
    mi smo u prizemlju, i jako smo im zanimljivi, jer se ne uklapamo vajda u ono sto je "normalno" i "klasicno"...naime, R ima dugu kosu do guze, i oboje smo vise alternativniji tipovi, pa su takvi i ljudi koji dolaze k nama....naravno da su uvijek svi na prozorima kad nam netko dolazi, a onda se pricaju po ulazu price i pricice....cak smo jedno vrijeme bili i u sekti, haha! kad smo se doselili, poprilicno sam se zivcirala oko toga, sad mi je smjesno....

ali stvarno si svasta dopustaju te babe, nisu normalne!

30. Svibanj 2014. 10:45

Joj mene je nema dugo tako nazivcirala moja susjeda. Mi smo recimo u maloj zgradi, 6 stanova i svi smo odprilike istih godina. Susjedi preko puta mene su se doselili neposredno prije nego sto sam ja rodila, muz i zena, isto nasih godina, Od kada su dosli stalno su radili neke feste i sl., nitko im nije nista rekao iako su mi miljun puta dijete probudili. Nedavno kad mi je mali bio bolestan, jednu vecer je jako plakao i ja sam vec bila ocajna jer ga nisam mogla nikako utjesiti i onda cujem kozu kroz zid: A koji k... toliko place!? Ja sam joj htjela oci iskopat. Sad je gospodja koza ostala trudna i sad ce vidjeti koji k... dijete toliko place! Eto nije bas vezano za temu sto vas zivcira u trudnoci, ali je vezano za susjede. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    30. Svibanj 2014. 12:30

ja pa zivim u selu gdje ni jedan susjed s ni jednim ne prica.... za poludit....

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    30. Svibanj 2014. 12:33

hahah joj mene živcira jedna susjeda i njen sinček(on je u mom ulazu a ona ulaz do a spojena zgrada, taj se od suknje odvojio nije) i svaki dan prolaze petsto puta ispred stana. a nama je stan odvojen tim hodnikom i preko mi je wc, pa moj muž iz inata zna u gaćama ići tek toliko da se oni zgroze.. hahahah A što ćeš nisu nam dali zatvoriti to (samo oni nisu potpisali) jer njima odgovara da lako dođu jedan do drugoga..

• lucija.djakovic
    30. Svibanj 2014. 18:13

Ajme i mene to zivcira,ja trudna 5 mjeseci i imam 58 kila koliko sam imala i prije trudnoce i kad mi kazu debela dobijem slom zivaca

Tina0208
    30. Svibanj 2014. 19:04

haha...antonio neznam dal si primijetila ali izgleda da imamo dosta toga zajednickog.... a i uvijek mislimo iste stvari...hihi 

Laura 21.08.2014 :-*

anakome
    30. Svibanj 2014. 19:15

Joj cure koji luđaci oko vas. Mi smo u novoj zgradi, samo 12 stanova i vecina stanara je nasih godina. Najstariji par ima 40 godina, svi ostali su mlađi. Uvijek neko nesto festa (mislim da se u zadnje 4 godine od kada smo tu rodilo 7-8 djece), uvijek neko dijete place, ali stvarno niko nikome nista ne prigovara. Ovo sto je komentirala susjeda proudmomy, da sta mali place, a Bože sačuvaj. Mene jedino živcira kad ovu malo vecu djecu 4-5g staru, puste u vrijeme kucnog reda ispred zgrade pa urlicu, ni vlastite misli ne cujem i redovito me probude ako zaspem poslije rucka. ALi necu prigovara, nego ako Bog da, za koju godinu i ja njima moju curicu pod prozor pustim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.