Da, da... ljudi su zabadala i uvijek će više razgovarati o tuđim životima, nego brinuti o sebi i svom.
Meni je danas dignula tlak izjava jednog kolege s posla s kojim svom srećom ne surađujem usko i nisam ga srela danas, već sam samo iz treće ruke komentira... Da sam ga srela, ne znam što bih svašta ispalila jer mi je taman bila žuta minuta. Da ne duljim, čujem od kolegice kako lik komentira kako se ja sigurno neću ni vraćati na posao poslije porodiljnog... Kao ide ti to kao na traci, ima moj MM dosta godina (34 - wow!!!), i ići će bebe jedna za drugom kad nam se osladi... A i ne treba nam moja plaća, kad moj muž svejedno dovoljno zarađuje. Ne moram vam reći da taj isti dotični gospodin mog muža zna samo iz priče, nikad ga nije osobno upoznao a kamoli razgovarao o primanjima... Eto - čisto zabadanje nosa.. Sva sreća na uredskim tračericama od kojih sve saznaš
Krešimir 19.08.2014. <3
Uh, kod mene na poslu je postojala lista ( ne napisana, nego usmena) koja cura će se prva udati, koja će imati prva dijete, koja se dobro udala, a koja nije itd.
To me je živciralo i prije trudnoće i u trudnoći, a i sada poslije. A da ne kažem da ti koji su sastavljali listu imaju sranja u životu da mogu napisati roman, ali eto...
Ajme meni...e, a to je onaj šta ti uvijek digne tlak, ha? Ovo ko da slušam babe iz sela... Ne znam koji mu je komentar bolji od kojeg!!!!
MarijaŠ, ima te na zubu jer je ljubomoran i zavidan
...meni je danas susjeda sa drugog kata skrenula paznju na to kako sam danas nesto kasnije izasla van sa psom da, duze sam spavala....da, izasla sam oko 10 a inace smo vani ranije....i eto nje na balkon, da sta sam se ja danas tako kasno digla i da inace idem ranije van s njom?!?!?
Eee, a mene je posljednje naživciralo kad su zle babe iz moje zgrade izjavile da ja glumim i da mi nije ništa, da su sve one bile trudne. A ja jadna od 28. tt na očuvanju trudnoće... I nisam se uključila u radne akcije sad u proljeće, već sam ležala doma naravno... Al sam pukla bila i rekla da više ni stubište neću pomest i kad budem mogla, tj. kad se oporavim od poroda, jer su zle i staromodne i da im ljepše stoji metla nego meni. Nije ih strah da bi im se kćerima, snajama ili unukama mogla desit trudnoća rizična i teška poput moje, ali uredno laju o meni. Valjda jer sam najmlađa u zgradi i jedini smo par ja i muž ove dobi i gradimo obitelj, a one su već skoro sve udovice pa se petljaju svima u sve. Al eto, najodvratniji su mi ti komentari bili da mi nije ništa i da su one bale sjena nosile skoro do poroda i išle nazad na posao nakon babinja...
To i mene poprilično nervira, kao i tebe Chicca... Kad iskomentiraju tako žene svojih 50-60 godina da mi samo čitamo knjige, časopise i članke o trudnoći pa onda tamo nađemo svašta što se smije i ne smije. One to nisu radile pa su uredno rodile - rekla bih čistom srećom. Ja na svu sreću do sad nisam imala nekih problema i zahvljajujem dragom Bogu na tome, ali ne znam kako mogu tako komentirati kada se neka trudnica baš mora čuvati... I nemoj mesti stubište, samo ti odmaraj i boli te okruglo trudničko dupence za sve!
Krešimir 19.08.2014. <3
S ovom raspravom ste me podsjetile na jednu situaciju prije trudnoce...srela sam jednog lika na poslu i tak nesto pricamo i on meni ispali da bas su decki nekidan komentirali kak sam ja bas super i nisam ko ostale koje pocnu radit i odmah se udaju i ostanu trudne a ja sam vec 2je god tu i nisam trudna, a sad dok sretnem tog istog lika na hodniku samo okrene glavu kao da sam zarazna jer imam trbuh...mislim stvarno su ljudi cudni
kako ja nemam s tim problema..blago se vama i ja bi da se imam zbog cega zivcirati.. :D jos sam na komplikacijama od 12 mj..nisu me pitali kad cu ostati trudna. sad jedino sto me svekrva zove svaki dan kako sam pred kraj da vidi di sam.. :P
Sortiraj odgovore
Najstariji