Di si debela? hahaha zube bi im izbila svima ko me to pita... Jednom mi to tata rekao pa ga je mama pogledala da je ušao u se' tri broja haha
Evo što mene živcira !!!
Kad mi jedan OVLAŠTENI servis "Eximo" pokuša podvalit duplo veći trošak nego je potrebno. Pokuša me uvjerit da je ispravno što su "popravili", a ZNAM da to nije tako i nema logike !!!
Ko da imam para na bacanje i kao muž i ja nezaposleni.
Moju teoriju potvrde i drugi stručniji od mene, a ja se ne želim još više uzrujavat i dokazivat jer niko nema pardona što sam trudna !!
Eto, to.
29.8.2022. ➕
Mene smeta što sam užasno razdražljiva, na sve osjetljiva- to nisam ja, ne,ne! Ne znam se posvađati da ne počnem plakati. Netko me krivo pogleda ili kaže što sam ja shvatila zlonamjerno-gotovo..Krećem drama cvilenja. hahaha Uostalom, plačem na sve žive sitnice...Mislim da samu sebe ne mogu više smisliti, a gdje druge...Proći će i tih mjesec-mjesec i pol ..nadam se da se vrlo brzo vratim u normalu!
Ovo je najbolja tema na forumu, sad sam sve od A do Ž pročitala i točno se susojećam sa svima!
Ja trenutno ni samu sebe ne podnosim! Nervira me sve živo! Ne znam jel mi gore kad me tetoše pa svako sekund oćeš ovo, oćeš ono, ili kad me niko ne doživljava!
Cijelu trudnoću sam mogla nosit odjeću koju već imam i nisam ni komada kupila, i sad od kad sam ušla u deveti lagano ne mogu više u ništa stat, što ne da me živcira nego ću poludit jer automatski nigdi više ne idem zbog nestašice odjeće haha!
A kad negdi i odem nerviraju me što mlade, što stare babetine sa svojim pitanjima: koliko još? koliko si kila dobila? kolika je beba? nemoj ovo! nemoj ono! moraš ovako, nemoj ni slučajno kako si ti zamislila!
Maaaa poludim od svih tih "pametnica"!!!!! A da ne kažem da čekamo da nam stan bude gotov, još bar dva tjedna do useljenja, a do tada smo kod njegovih! Prosvirat ću!
Sortiraj odgovore
Najstariji