Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamita13
    25. Ožujak 2015. 14:44

Ajme očito ovo kišno i tmurno vrijeme posebno loše utječe na nas dok smo pod hormonima! Haha! 
    Mene kiselina ubija zadnja dva tjedna, pije mi krv na slamku! A nema šta nisam probala da je se riješim, al očito je jedino rješenje da rodim, prije toga neće stat! 
    Sve mi bi se trebale malo manje živcirat, po mogućnosti nikako! Zato držite se drage mamice, možemo mi to! 

Leda2
    25. Ožujak 2015. 15:04

curke probajte za žgaravicu:  sodu bikarbonu razmutiti u čaši vode i dodati par kapi Kiska, meni uvijek pomogne ja sam imala žgaravicu od početka trudnoće do prije par tjedana!

=http://lilypie.com]

Marlameri
    25. Ožujak 2015. 19:24

Leda već su mi savjetovali sodu bikarbonu a mene strah ju pit jer s njom čistim kuću i perem one jako zagorene tave pa si mislim šta bi mi napravila u želudcu. Meni pomaže donat ali trenutno. Ali u svakoj trudnoći imam grozne žgaravice pa sam se pomirila s njom. Više me živciraju ove nemirne noge koje mi ne daju mira. Pogotovo desna na kojoj imam i vene. I mažem s gelom i masiram ali ne pomaže. I živciraju me komentari kao i vas o debljini i ogromnom trbuhu. Ali čak sam dosta i flegma kako ja inače znam bit oštra i vratit svakome milo za drago. Ovi hormoni trudnoće me čak dosta smiruju. Iako ima dana kad mi dođe da nekoga pretučem s nekom letvom.

Vmnina
    26. Ožujak 2015. 11:57

Zgaravica uzas jedan, prvo i trece tromjesejcje me bas izmucila.
    Evo jucer nakon rucka popijem casu cedevite, cisto iz zelje, nisam odavno, i pozalila sam naravno
    Nema bas nekog recepta sta pomaze, cujem da neke cure uzimaju u ljekarnoj one tabletice neke. Ja pijem jamnicu, zvacem zvakace i to mi eto pomaze donekle.

• antonija2
    26. Ožujak 2015. 12:14

Ja pijem jaaako puno mlijeka, pomaze trenutno, al ne duze od pol sata...

• antonija2
    26. Ožujak 2015. 17:48

Ma to sam si i ja mislila, al onda si pak razmisljam jel bi me taj kakao jos jace iziritiro...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.