Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamita13
    24. Ožujak 2015. 19:29

Lollypop slažem se, al mi smo ljudi takvi, uvijek sve u zadnji tren! Izdržat ću još ovo malo! Al da povećava nervozu stvarno je ito jakoooo!!! 
    Leda točno znam kako ti je, sve bi završila da na miru odem rodit , al ne može se svanut prije zore! 
    Još meni doktor od 26-og tjedna govori već da postoji mogućnost prijevremenog poroda, al evo dogurala sam do skoro punih 37 tt, i nadam se još bar dva tjedna da ću izdržat! 
    Ali svi znamo o kome to ovisi, ako curici dosadi unutra neće me pitati smije li van! 

kosee
    25. Ožujak 2015. 09:46

Ne znam kako sam tek sad otkrila ovu temu  

Mene živcira što trudnoća uopće nije intimna stvar, svi si daju za pravo sve, a ja sam postala javno dobro, i moje tijelo i moje ponašanje i sve ostalo je podložno komentiranju od ljudi s kojima inače jedva razgovaram.

Danas me dodatno živciraju trudničke traperice broj 34, a to su jedine koje su imali u dućanu i to 50 komada tog broja. Tko je tu lud

lollipop
    25. Ožujak 2015. 09:56

joj kosee samo šta mi ne počnun viriti u gaće...ne znam šta je s tim ljudima...i svi imaju savjete šta da jedeš, radiš, kupuješ, misliš...
    pa kad kažem da neću koristiti jednokratne pelene me gledaju kao da sam amiš...kad kažem da neću dijete kupati šamponima, kupkama i sl isto se čude ko pas dreku...
    ah svašta od tih ljudi

• antonija2
    25. Ožujak 2015. 10:05

Mene trenutno najvise zivcira ova prokleta žgaravica i to kaj moram na wc 100 puta na dan!

Leda2
    25. Ožujak 2015. 11:06

Mene danas sve živcira!

=http://lilypie.com]

• antonija2
    25. Ožujak 2015. 11:14

U mani ima par modela trudnickih traperica i tajica, ja se tamo nisam izivcirala jer ima velicina i cijena je ok! Pogledaj i ti tam ak jos trazis!

Leda2
    25. Ožujak 2015. 13:23

ja sam kupila dobre hlače od kepera trudničke za 80 kn, trgovina se zove Cult London našla sam popis mjesta gdje ima pa ako pomogne: Beli Manastir, Našice, Požega, Slatina, Bjelovar, Virovitica i Nova Gradiška.
    Jedino sam ja uzela L a dosta se rastegnu, komotno sam mogla uzeti M, ali sam se bojala da me ne stisnu!

=http://lilypie.com]

lollipop
    25. Ožujak 2015. 13:25

joj mene živcira mirovanje...i to šta moram paziti šta jedem i naravno baš danas sam gladna kao lav i jede mi se junk food šta mi se do sada nije jeo...
    naravno čim nešto ne smiješ to želiš...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.