I ja mrzin kad komentiraju koliko san se udebljala da kako sam se zaokruzila i ja govorin da se nisan udebljala nistaa da vaga svaki put pokaze isto a oni meni "Aha kako ti kazes" ???? Dizanje majce i diranje stomaka si svi oko mene daju za pravo da to rade jer kao to je normalno. Ocu ja setat ulicom i ljudima dizat majcu? Ili kad kazem beba ce se zvat Naomi to ce joj bit ime i tako ce je ljudi zvat a krstit cu je u Rita i onda moja lrijateljica dode i kaze caoo Rita. Ja kazen zvat ce se Naomi a ona meni ja cu je zvat kako ja ocu i meni je Rita. Cekaj ko si ti??? ocu ja tebe zvat Ivana a ne zoves se tako. Ili kad mi pametnice koje nikad uzele djete idu govorit kako i sta ja triban i stacu tribat. Sve su odjednom zavrsile ginekologiju. Ili kako mi je dosla ajme pa ti si trudna 21 tjedan sad su bebe u fazi mirovanja sigurno je neces osjecat jer joj se mozak razvija. A nikad nije niti rodila niti jos planira. Mislin uzaas sta sve cujen a neznan sta ce bit kad rodin pa nemoj ovako s bebon nemoj onako pa to se tako ne radi...Prezivcana san cim vidim ime ove teme jer se odma svega sitin kakvih ljudi glupi ima
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
To u vezi imena mi je isto vrh! Tako i ja kad sam rekla ime bilo je ljudi koji su bili odusevljeni a s druge strane pak onih koji su dali sebi za pravo rec kako je ime bezveze. Mislin sta te briga, jel dite moje?je! E pa zvat ce se onako kako ja ocu i ima da to postivas svidjako ti se ili ne. Da ne pricam da smo imali u opciji par imena od kojih smo na kraju odustali jer se mogu skratit pa bi tipa da je Petar bio Pero i sl.. uff tlak mi je na 800! A kad rodim onda cu vjerovatno otvorit temu: Sta vas zivcira otkad ste rodile? Jer vec sad vidim da ako mi neko nebitan pocne drzat govore tipa- treba ovako a ne tako, da cu dobit neki omanji zivcani slom..!
Trudnoca je intimna stvar i vrlo stresna zeni koja nosi dijete..bez obzira na to bilo sve u redu ili ne opet si pod stresom radi ishoda i svega i onda tako kad se nadju kreteni komentirat i sta treba i sta ne treba nije ni cudo da poludimo..
izbjegavam svih zadnja dva miseca.. kuca i setnja i cao. nikakve kave i cuda... umore me ljudi
Ja imam Mariju i sad ce biti Petar a isto bi bila Petra da je jos jedna curica! Ja sam klasicna i staromodna,i briga me!
Ja sam za musko ime tila Matej jer mi je bas nekako lipoo al ode bi ga naravno svi zvali Mate a od toga mi se dize kosa na glavi.
I meni je Petar lipo ime :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji