Ampidekl...to je onaj jastuk? I meni tupe za to...al ja neću i gotovo...nekak mi je to bezveze i nezgrapno i mislim da bi mi sako bilo teže s tim... i kapica na glavi stalno mora biti...iako su nam na tečaju rekli da ne mora....i onda se meni ljudi čude zašto želim samo dragog doma mad rodim...e pa zato da ne moram ljudima objašnjavat da je to danas tak i da ću ja tak
E da, sad se sjetila. Meni moja patronažna sestra rekla da ne smijem gladit trbuh jer to izaziva trudove. To mi je rekla kad sam prvi put bila kod nje prijavit se, tad sam bila u 6.mj trudnoće. Inače, moja malena je najaktivnija kad ja idem spavat, i onda mi njen tata gladi trbuh i ona se lagano smiri, a ja mogu zaspat
Ma svašta,beba se zbunda i na friški zrak,pa tko će u kući izdržati....a ovo za glađenje trbuha je vrh,moja se baš svaki puta kad gladim trbuh smiri ako izvodi neke akrobacije
Ja mislim da bi samo zbog njega i mogla biti nesigurna...nekak mislim da je praktičnije s bebom oddmah naučit baratat :)
Ja sam svoju prvu curicu rodila sa 19 godina,mucio me isti problem kao i vas sada...al vjerujte mi cim se prvi put dotaknete sve cete znat napravit kako treba....a ovo sto se tice izlaska s bebom van ja sam samo cula da treba pricekat dok onaj komadic od pupka ne ispadne
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ma kreeten!
Sad me ovaj mjehur nazivcirao, odem u wc, piskim, namazem kremicom trbuh, bedra i prsa i da cu izac iz wc-a opet mi se piski.
Jos vise volim ono kad krenem spavat, napokon se namjestim i prebolim to sto nemaaa vise spavanja na trbuhu- shvatim da se opet moram ustat na wc.
A cujem tu po pricama da ce bit veselo s mjehurom kroz cijelu trudnocu, pogotovo pred kraj.
Bas se radujem
Oćeš da te utješim? Ja sam se nekidan popiškila nasred kuhinje, a nisan ni imala osjećaj da moram. Valjda me beba lupila I samo je poteklo! A tek sam 23 tjedan.... Mogu mislit kako ce bit poslije!
Oh, mjehur. Ima dana kad je sve ok, učestalost je kao i prije. A ima dana kad sam u pol sata po 4 puta išla piškit. I svaki put bi bio osjećaj kao da nisam bila satima, čak i onda kad bi doslovno 3 kapi izašle. Al mi najviše smeta buđenje usred noći, jer zadnjih 5 mj. loše spavam, niti jedan položaj ne paše. I onda se potrefi da nekako uspijem zaspat, i baš mi je lijepo, i onda dizanje na wc.
Sortiraj odgovore
Najstariji