Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    19. Prosinac 2014. 13:55

Bas cure pricaju o tome u opcoj brbljaonici.
    Sara daa cula sam za te nezgodice. Hahaha ajde bar si bila u kuhinji a ne nasred grada.
    Mala_huckica znaam, bas mi je zao nemogu se oporostit od dobrog sna .
    Ništa kupim i sebi pelene pa sam mirna

Sara9
    19. Prosinac 2014. 15:25

hahahah neee :D

• Aslan
    06. Ožujak 2015. 12:01

Evo i mene na ovoj temi... -.-
    Nista me ne moze nazivcirati dok uzivam u svojoj sreci ali kad me ljudi krenu pipat to mi je slag na tortu... :/ dižu mi košulju kao daj da vidim taj mali trbuh di je kako nije veci, sta je to, bla bla...
    Da li ijedna od vas ima slicna iskustva???
    P.S. Najgore od svega sto je jedna od tih osoba  svekrva pa mi nije lako reci daj nemoj me dirati tako da se ne uvrijedi ali zaista mi nije ugodno! Neki imaju bas blizak odnos sa svekrvama ali ja nisam nikad jer zivimo dalje i rijetko se vidjamo i taj odnos nikad nije bio preblizak i cudno mi je da me netko tako dira a da mi nije rodjena mama ili sestra ili muz.
    Zacrvenim se skroz i bas mi bude neugodno... ne mogu si pomoc.
    Obuzme me nelagoda 

• Aslan
    07. Ožujak 2015. 00:25

Vec sam mislila da sam jedina...:D
    meni to dosadno al izbjegavam koliko mogu tu blizinu fizicku da ne dodju u napast, ili drzim torbu ili jastuk... hahahaha...da im nebi palo napamet :D

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 01:20

Svi mi idu na živce. Kad mi komentiraju veličinu trbuha ( ili ga ne daj bože diraju), kad mi komentiraju kilažu- bez obzira kažu li da se nisam puno udebljala ili da sam dobila kila, kad me pitaju kad ću više rodit a još mi nije termin, kad mi kažu da sam se najela boba i umru od smijeha jer je to urnebesno smiješno, moš mislit, kad mi nude hranu jer moram jest da beba ne bude gladna a on već ima 100 kila, kad mi govore da se obučem jer je zima a u meni sve kuva jer mi krv kola 150 na sat, kad mi kažu da pokrijem trbuh i ne mašem se jer će se mali rodit s krmeljima i kad mi kažu da budem nasmijana inače će mali bit grintavac, kad mi kažu da mu dam drugo ime jer ovo je neobično, kad mi govore da idem šetat a ja piškim po sebi od pritiska ako dugo stojim na nogama.... i tako...

Ukratko, sve me živcira zadnja dva tjedna trudnoće....

• Tinka32
    07. Ožujak 2015. 12:55

Ja sam sad u fazi kad bih na poslu trebala obznaniti da sam trudna. Radim mahom sa ženama svih dobnih skupina i užasava me pomisao na sve te babetine koje će razvezat' o svojim iskustvima. Te žene nisu moje prijateljice i nit' želim svoja intimna iskustva dijeliti s njima, nit' želim slušati o njihovim iskustvima. Povrh svega, bila sam sad nešto kratko na bolovanju koje se vodilo pod šifrom "komplikacije u trudnoći" i znam da su te olfo prezaposlene babetine u računovodstvu sve izblebetale u firmi kad su vidjele doznaku. Neki dan pričam sa voditeljicom računovodstva kojoj sam rekla razlog bolovanja i ona će meni, kao zabrinuto: "Razmisli hoćeš li se vratiti na posao, ja sam nakon 12. tjedna otišla u lagani shopping i nakon toga tako prokrvarila da nisam smjela nikud ostatak trudnoće." A ja si mislim, pa koja je ovo glupača, pa zašto me podsjeća na sve što može poći po zlu???
    Ne brinu me prijatelji jer nisu idioti, strancima mi nije bed odbrusiti, kao ni obitelji (oni me ionako moraju trpit' takvu kakva sam ), ali opterećuje me to što na poslu ipak moram imati neke izbalansirane odnose i ne mogu im reći što ih ide.

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 13:26

Mene opcenito najvise u cijeloj trudnoci nervira to sto svi sebi daju za pravo nesto komentirat vezano za trudnocu..bila to kilaza, trbuh, porod i ostala babska sranja, nervira me uzasno to sto se ljudi koje sam srela 2 puta u zivotu bez imalo ustrucavanja usudjuju sebi dat za pravo da mi komentiraju stomak i kila i da predvidjaju sta nosim!! Mislim wtf?! A kako se i meni blizi termin,pitanja tipa: oce li to vise, sta cekas i ostalo, e kad to cujem tlak mi je 300! O diranju stomaka je svaki komentar suvisan, al uistinu svaki, jer koliko me to tek ispizdi to se ne da opisat! Uglavnom tila san samo rec da svaki put kad procitam naslov ove teme: Sto vas  zivcira u trudnoci? samo zivcano u sebi promislim-SVE!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.