Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Prosinac 2014. 22:41

hahahha ja ko da čitam sebe tu na svim vašim današnjim postovima...  što se diranja trbuha tiče, ne dajte da ga diraju ak vas to smeta... mene je to ubijalo, i još uvijek me ubija i izmaknem se redovno kad god netko krene prema trbuhu... dam dragom (normalno) i mami svojoj i to je to... nobody else :D
    što se ravnodušnosti tiče.... ajojjj... kolko sam se ja puta posvađala (pogotovo sa sveki) tijekom trudnoće... bilo je i suza i svega... al kak se ide prema kraju, mogu vam reći da je sve lakše i lakše... napokon polako ulazim u neki zen :) 
    a to da je za trudnoću prerano... nije... ja imam 27... 28 ću iduće godine, s dragim sam 7 i pol godina i da mogu vrijeme vratit imala bi bebu bar pred 5 godina...

Mala_huckica
    17. Prosinac 2014. 23:11

Mene živcira što se svi oko mene ponašaju ko da sam invalid. Ok, istina, ne mogu nosit vreće od 15kg. Al brate mili, mogu otić u dućan po kruh i mlijeko. Il u kuhinji gulim krumpir i padne kora na pod - odmah svi skaču, da se ne saginjem. I što me nitko ne pita jel mogu ja nešto napravit, nego automatski zaključuju da će meni to bit teško, pa se napravi umjesto mene i za mene, a ja to nisam ni htjela. 
    I živcira me što mi je teško obuć čarape ujutro i što ne mogu spavat na trbuhu. Točnije, niti jedna poza maloj gospodični ne paše, pa se svakih sat vremena budim promijenit pozu, jer se ne mogu samo tako obrnut. 
    I živcira me što mi dragi kaže da imam veliku guzicu, iako znam da on voli moju veliku guzicu, al me i dalje živcira što je velika. 

cloudy
    18. Prosinac 2014. 09:37

A tek obuvanje cipela....nikako sr sagnut pa je to mučenje
    ..a vezanje istih ne želim ni spominjati

Sara9
    18. Prosinac 2014. 09:39

hahahaha ja sam odustala od martensica, jednostavno se previše izmučim dok ih obučem, jedino ako je muž doma njega uposlim :D

Mala_huckica
    18. Prosinac 2014. 09:58

Trebale ste vidjet show koji sam imala kad sam hlače išla kupit. Kratki smo s lovom i to mi je već bio sam stres po sebi, jer em mrzim kupovat robu (klasika, nikad mi se niš ne sviđa, što mi se sviđa nema broja), em financijski sam ograničena, a nije baš da je danas to sve neka jeftinjava. I tako, idemo mi pogledat u ZTC u Rijeci, i tamo nema neki dućan za trudnice, išla pogledat po dućanima nešto što bi moglo proć. I naravno ništa, ja počela plakat usred dućana. NIsam radila scenu, al mom dragom je bilo dovoljno što su mi oči pune suza. I onda on mene ide tješit (tad mi je to dizalo živce). Došli doma, plakala sestru na telefon da nemam šta obuć, da nemam novaca, blablabla. Pa se ona bacila na traženje i Rekla mi za C&A da ima trudničke robe, i fakat ima (nisam ni ulazila tamo jer nisam mislila da će imat). I našla super hlače, one s tkaninom za preko trbuha, i relativno jeftine. E, al onda sam vidjela još koji par, pa suknju, pa majice. E, opet nema novaca. Ufff....ženski problemi 

cloudy
    18. Prosinac 2014. 10:01

Ja svoje samo nekak obujem al me to izmori za poludit... kažem...na sreću mi stopala nisu naotekla jer da jesu ne znam šta bi...al i ovak mi je koma obuvat se...a da ne pričam da me noćas nespavanje živciralo....valjda se tijelo priprema sad zadnjih mjesec dana

Sara9
    18. Prosinac 2014. 10:40

Ja jučer išla u h&m-a, na mama odjelu naravno ništa nije sniženo, a ove bez sniženja hlače 300 kuna! Ma kako da ne!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.