Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    14. Studeni 2014. 15:20

Ja sam prvo išla u ove "socijalne" u koje sam i prije išla, i računam žena ok, bila sam kod nje samo na prvom pregledu i rekla sve ok (iako mi je naplatila uzv, al dobro).. Naručila me za 3 tjedna, i ja se to jutro kad sam bila naručena dignem i krenem u grad, a zove me njena sestra da je doktorica na godišnjem i da odem negdi drugo jedan put pa da se vratim kod njih! Na šta sam ja naravno poludila jer šta si me naručivala kad je na godišnjem.. i otišla kod privatnice odmah sutradan i ova mi našla ogromni hematom za koji je rekla da je morao biti tu i prije 3 tjedna jer je baš bio velik. To mi je bio takav šok radi nebrige ove stare doktorice, tako da sam ostala u ove koja mi naplati malo više na pregledu, ali mi kaže sve sve sve! Barem 30 min svaki put mi pokazuje što se razvija u ovom stupnju trudnoće, kako funkcioniraju bubrezi, jetra, srce, kosti prstiju, bedrenu kost, prni koš, sve, al doslovno sve i prezadovoljna sam s njom! Još mi svaki put isprinta jedno 4-5 sličica u raznim položajima, a pogotovo ako muž nije samnom, onda i malo više da njemu doma pokažem :)

cloudy
    14. Studeni 2014. 15:49

ma i ti se socijalci valjda razlikuju.... ja sam jučer bila zbog otvaranja komplikacija kod druge dr šta radi u toj ambulanti i isto je super kolko sam skužila :) mi u sk valjda imamo ok socijalce... jer sam čula da imaju 2 privatna koja nisu baš ok

Sara9
    14. Studeni 2014. 16:10

ma i u st su korektni više manje svi, poslije sam se malo raspitivala i neke su mi još žene rekle da je nemarna.. Tako da sam sad skroz zadovoljna :)

Jojo5
    16. Studeni 2014. 01:15

Da sam znala ne bih vodila trudnoću kod socijalnog ginekologa, nisam zadovoljna jer to nije to. Trebala sam radije svaki mjesec izdvojiti privatno da idem nego ovako. Nisam zadovoljna aparaturom kojim raspolažu niti informacijama koje sam tokom trudnoće dobivala . A imam dobrog ginekologa nemojte me krivo shvatiti ali to nije to i nisam zadovoljna uvjetima u kojima čovjek radi ipak nije on dužan kupiti bolji uzv aparat.
    Novim trudnicama bih preporučila dobru privatnu ordinaciju ako imaju novaca neka si bolje tamo vode trudnoću nego u domu zdravlja a najmanje im želim da vode trudnoću u bolnici .
    Usput ne kužim naplata pregleda uzv- a  kod socijalnog ginekologa? ili sam krivo shvatila nešto.

Luli2
    16. Studeni 2014. 06:20

Jojo slazem se s tobom. Ja sam sigurna da cu sljedecu trudnocu  voditi privatno. A i preglede van trudnoce. Naravno, ne mora biti da je svaki socijalni doktor isti no cinjenica je da oni imaju puno vise pacijenata nego privatni i da su u globalu nezadovoljniji poslom. 
    Mene najvise smeta sto nitko nema holisticki pristup i kod nas se to vec smatra normalno. 
    Primjerice moja ginekologica mene niti jednom do sada nije pitala kako sam, a da ne govorim da nisam nikakve informacije od nje dobila sta se tice trudnoce.

Mislim da je fora s UZV-om da si ga oni sami kupe pa da ga onda naplacuju. I ja ga placam, svaki pregled 100 kn.

cloudy
    16. Studeni 2014. 07:58

To onda valjda fakat od ginekologa do ginekologa vrijedi....kod nas recimo se njih 3 ili 4 mijenjaju u ambulanti...i ja sam s ovim zadovoljna...ovo što ti kažeš jojo...mene moj svaki put pita kak sam,jel me šta bolilo od zadnji put i tak...a kad mi uzv radi onda mi pokaže sve šta gleda i objasni....i još su nedavno dobili novi uzv tak da je sad super aparat....a ne plaćam ništa uzv.... a znam da recimo imaju 2 privatna kod kojih je pregled ko na traci....15 min za svaku ženu bila trudnica il ne i bok....tak da ja mislim da to ovisi i na kog se naleti

Nalah
    16. Studeni 2014. 08:21

Ja od srednje škole idem kod privatnika,a kad sam vidjela svog socijalnog kod kojeg sam od početka trudnoće išla samo zbog uputnica i bolovanja,pao mi je mrak na oči,nema šanse da bih njemu dala da mi vodi trudnoću.
    Prezadovoljna sam svojim trenutnim privatnim i mislim da se ne mičem od njega do menopauze

Dea23
    16. Studeni 2014. 09:28

Ja isto idem kod privatnika otkad mi ova socijalna glupača, još prije trudnoće, nije javila rezultate pape koji nisu bili dobri i na kraju sam završila na operaciji kod privatnika.
    Čovjek je super, imam mobitel njegov i mogu ga dobiti kad hoću, ne čekam dugo, svaki put imamo 4D uključen u redovnu cijenu. Pregled, uzv (4D) 350 kn. Dobro sad, 4D dobijemo jer već dugo idem tamo, ali opet, netko se možda ne bi isprsio :D
    I kad me ljudi gledaju kao ono, gle nju ide privatniku, preserava se, ima se može se. Ne, nema se, ali opet, kad se sjetim da sam SIGURNO, možda i više novaca mjesečno davala na cigarete prije trudnoće onda mi nije sad dao dati novac za zdravlja svog djeteta i svoju mirnu trudnoću 

Nalah
    16. Studeni 2014. 09:41

I ja svog mogu dobiti 24/7,nikad ne čekam,preljubazan je,unutra sam koliko god imam pitanja,posveti mi se 100 %,sestra je isto takva.4 D mi je isto uključen u cijenu.Jednom me primio i u subotu ujutro jer mi nije bilo dobro,a svi brisevi i slične veće pretrage idu preko njega i rezultate dobijem na mail,isto kao što i ja njemu mejlam krvne pretrage i onda se odmah čujemo i prokomentiramo,ako mi sljedeća kontrola nije blizu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.