Pa da. Ima ih samo šest. Tako da samo privatni dolaze u obzir. Al nije mi žao potrošenih novaca :-)
trenutno me živciraju ljudi oko mene koji vole pljuvati po mpp..... i to mi sad fakat tolko ide na živce da sam sve sigurnija da ću koristiti samo mpp da im dokažem da to nije problem.... uh... sorry cure.. morala sam... od jutra me naživciraše pametnjakovići
trenutno me živciraju ljudi oko mene koji vole pljuvati po mpp..... i to mi sad fakat tolko ide na živce da sam sve sigurnija da ću koristiti samo mpp da im dokažem da to nije problem.... uh... sorry cure.. morala sam... od jutra me naživciraše pametnjakovići
Cloudy nemoj se dati iživcirati, budi pametnija i po svom, ja osobno da sad kažem da bi ih koristila za drugo dijete bila bi popljuvana isti tren i rekli bi mi da nisam normalna, ali to ne znači da ih neću koristiti odnosno da će imati pravo glasa. Ti si joj majka i odlučuješ za nju i nitko drugi, naravno tata joj ali drugi se nemaju prava miješati i točka!
:) ma znam, ali ono... kao da će ih drugi prati, sušiti i šta ja znam šta sve ne...sad sam malo bolje jer mi je sveki (koja voli biti kontra svega šta ja kažem) rekla da je ona totalno oduševljena njima - jučer ih vidila prvi put i da se ne zamaram budalama hihi :) i ono, žena je fakat oduševljena (ja još ne mogu vjerovat u to) :) i recimo moja mama je od prvog dana za njih... što ona veli... ajd ti budi s uloškom među nogama 2 godine, pa ću te pitat kak razmišljaš :)
cloudy ne daj se živcirat i nemoj uopće s takvim ljudima raspravljat o tome, ja sam neki dan mamu koja je inače super normalna sat vremena morala uvjeravati da aspirator za nos koji ide na usisavač neće ni na koji način oštetit bebu..tako da sve mi to prolazimo zbog razno raznih odluka koje se stvarno nikog nebi trebale ticat..
ja mislim da više nikom ništa neću ni govoriti... bar tima za koje znam da su nerazumni/tupavi... baš to što kažeš...te neke stvari bi se trebale ticati samo nas i partnera... mi ćemo odgajati bebu i biti odgovorni za njih... a svi okolo su pametni i prepuni savjeta....
tako je, zato se nemoj živcirat i kad osobi nekoj spomeneš pp odmah po reakciji vidiš što misli o tome, pa odmah znaš i dal se isplati govorit ili ne, iako ja prakticiram da nikome to niti ne spominjem jer mi se ne da svima objašnjavati kako i zašto..
a ko da budu drugi ljudi vidli kaj bebačica nosi ispod odjeće xD pusti ih, već sam negdi spominjala da su hrvati zatucani narod i možeš dubiti na glavi kolko hoćeš, ali svi drugi su u pravu a ti si u krivu :D
ne sekiraj se uopće.
i mene su skoro otpratili na psihijatriju kad sam spomenula pp.
još sam ja nekako najviše ta obične tetre. tak da...
al briga me. nek misle šta hoće.
Sortiraj odgovore
Najstariji