Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    16. Studeni 2014. 13:03

Ja sam oduvijek kod privatnika na pregledu, posto mi je soc. ginekologinja dala krivu terapiju I dodatno narusila zdravlje. Nasla sam u Zagrebu prekrasnu privatnu ginekologinju koja mi na svakom pregledu sve detaljno objasni. Cijelu trudnocu mije vodila I svaki pregled sam imala 4D s puno slikica I objasnjenja. Za 300 kn. Sve dodatne pretrage mi je radila preko uputnica da ih ne moram placati. Zahvalna sam toj zeni za cijeli zivot. Termin za pregled dobijem u roku tjedan dana kad nazovem, a ukoliko se otvori termin prije sestra iz ordinacije me nazove I javi mi ako zelim doci prije. Pre pre zadovoljna sam. :)

14.06.2014. L ♥

Sara9
    16. Studeni 2014. 16:09

Lako bi ja za pljačku da je bila iole normalna.....

MalaMuca
    16. Studeni 2014. 17:53

Moj socijalni ginekolog je super prema meni. Uvijek ljubazan, prvo kaj me pita dok uđem u ambulantu je kak smo ja i beba, uvijek objasni sve sve kaj bude radil, na ultrazvuku mi je sve fino objašnjaval, dragome se dodatno potrudil objasniti di je kaj, uvijek nađe i 5 minuta da popričamo normalno i relativno sve ide brzo kod njega, eventualno ako mu se dogodi neka pizdarija pa se čeka malo duže, ali kak sam naručena tak dođem na red. Stvarno jednog jedinog prigovora nemam na njega.

Nixie
    16. Studeni 2014. 22:00

Ja svoju socijalnu nisam nikad ni vidjela jer mi se smučilo čim mi je sestra rekla da trebam čekati 2-3 mjeseca na pregled, a kad sam rekla da sam trudna, rekla je da je to moj problem. Eto ti. Divota. Tako da idem privatno, a ovdje dođem po uputnice i ići ću otvoriti porodiljni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.