Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    21. Studeni 2014. 16:37

Dea, da ja nisam zadovoljna sa svojim ginekologom sigurno da bi si platila privatnika, točno to kaj veliš, na cigarete sam prije vjerojatno trošila tolko kolko bi dala jednom mjesečno za pregled, al evo fakat imam sreće da mi je ginekolog super tak da nemam problema.

Sara9
    16. Prosinac 2014. 22:03

Evo da ja kažem što mene živcira, jer se čini da su svi mirni zadnjih dana :) Mene živcira faks, živcira me ovo ružno vrime, stalno kiša, nikako robu osušit; živcira me što sam stalno gladna i što želim svašta nešto kupit ali sve novce potrošim na slatkiše! Živcira me što sam stalno umorna, dižem se umorna i takvi mi je cijeli da, i najviše me živcira što mi nešto nije u redu sa zdravljem, a nitko ne zna što! eto, sad sam malo mirnija :D

Vmnina
    17. Prosinac 2014. 14:15

Sara saamo se ti tu ispuši pa da si mirna, hihi.
    Mene isto jaaako zivcira ova kisa, roba se ne susi to sta kazes, jos mi je gore sta i kad se osusi skupi onaj odvratan miris vlage, a meni izgleda jos uvijek smetaju jaci mirisi.

I ja sam isto stalno umorna, budim se tesko i to samo zato sta se mom psicu piski i onda sam cijeli dan ljuta. Sad razmisljam da li da uzmim neke vitamine jer nemam snage za nista i tlak mi je preenizak (45/90).

Najvise zivciram sama sebe jer vise nemogu odglumit ravnodusnost i nasmijat se samo kad me neko nervira. Sad se uredno posvadam hahah tako da je ukucanima veselo

Sara9
    17. Prosinac 2014. 14:19

Ajme taj miris tufine! Nekidan sam tri puta istu mašinu oprala...

Vmnina
    17. Prosinac 2014. 14:22

i ja ga opet nekako nanjusim neka je ponovno oprano

Sara9
    17. Prosinac 2014. 14:25

Hahaha totalno poznato :D nakon te episode sam uzela osvježivač odjeće na prskanje :D

Gricko3
    17. Prosinac 2014. 15:33

Zivcira me kad mi neko dira stomaak znaci poludim na to a tek sam u 10 tjednu ajde da se beba osjeca pa kao mogu taknit da je osjete al ovako grrrrrr kosa mi se dize kad neko krene rukom prema stomaku. A pitanje koliko si se udebljala? Ma nisi uopce puno dobila kila. Al najjace mi je od moje kao najbolje prijateljica ajme pa premladi ste vi usli u ovo. Mislim se usli u sta??? Vi ste jos djeca. Cekaj staaa???? Dok je njoj najvaznija stvar u zivotu koje ce joj marke bit cizme ili gdje ce sve setat u Zagrebu kad ode na Advent (iz splita smo inace) meni i mom momku je najvaznija ova beba koju smo tili vise od icega. I onda doden na pregled kao visok mi malo tlak ma i ne bia mi visooook pored ovakvih ljudi oko mene

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Loreen
    17. Prosinac 2014. 18:16

haha, ja isto MRZIM kad mi diraju stomak. Jednom sam rekla sto MM ne trljaju po jajcima i cestitaju mu nego mene po trbuhu Sad znam kako je jadnim psima kad ih svak stalno dira bez pitanja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.