e pa baš to petljanje.. to je valjda svima najgore i nitko to ne podnosi, e pa treba onda dati do znanja da je netko naporan i da se petlja gdje mu nije mjesto.. što prije to shvati, bolji odnos ćete imati..
Dada ti za sve imaš izgovor hi hi
Hahahha :) čini se...il samo pokazuje da od malih nogu ima svoj stav....sad bi ti i doktori trebali njemu reći kad on mora van...e neće...bit će po njegovom i gotovo...čini se meni da su ove naše bebice baš neke tvrdoglave
Hahahha :) čini se…il samo pokazuje da od malih nogu ima svoj stav….sad bi ti i doktori trebali njemu reći kad on mora van…e neće…bit će po njegovom i gotovo…čini se meni da su ove naše bebice baš neke tvrdoglave
na mamu he he
Mene zivcira moja ginekologica. Nije ona nista prestrasna ali me ipak zivcira. Sad sam dosla s redovnog pregleda. Prvo, u cekaoni nije bilo nikoga, taman termin kad sam narucena, predam sestri trudnicku knjizicu. Kad evo dolazi neka cura (nenarucena) i ginekologica je primi jer ona nesto samo kratko treba, citaj: ginekologica i njena mama su si dobre. -.-
I to "kratko" se proteglo u sat vremena sta sam ja polugola cekala da mala zavrsi. Vec je i sestra poludila.
Onda naravno kenjka oko kila, ali to kenjka tako svaki put pa sam se vec navikla. Prikljuci me na ctg, nakon toga radi uzv i tijekom tog vremena (bar 20 min) nista ne prica, samo uzdise puno.
Da je na kraju nisam pitala kak je beba i jel sve ok nebi mi nista rekla... I ne znam kako vasi doktori, ali ova moja tijekom UZV-a samo uzme mjere i ne pokaze mi bebaca u globalu uopce a to joj placam svaki put 100 kn..
Kolko cesto vi idete na preglede i kad pocnu oni cesti pregledi?
Ja sam u 35. tjednu a ona me narucila na pregled dva tjedna prije poroda. Mislila sam da sada krecu cesci pregledi...
meni moj dr baš lijepo pokaže bebicu... a socijalac je... i još je na prvom pregledu rekao da nije baš za uzv i da ga ne radi svaki put, al do sad mi ga samo 1 nije radio :) tak da sam ja zadovoljna s njim.... zadnjih par puta me naručio svaka 3 tjedna, idući mi je u 33. i tad mislim da će biti svaka 2 tjedna...
meni moja je na početku pokazala i od tad nikako.. čak se i med. sestra čudila i rekla mi da joj rečem da mi pokaže, al svaki put kaže da je sve super i da je zadovoljna bebom
Cloudy, ja hocu tvog doktora! Uvijek lijepo pricas o njemu i bas mi se svida :)
Cloudy, ja hocu tvog doktora! Uvijek lijepo pricas o njemu i bas mi se svida :)
pa kad baš nemam neke zamjerke za njega... čist ok čovjek :) stara škola valjda... jedino kažem, na početku sam mislila da će mi smetati to što je rekao da ne radi uzv svaki put, al do sad ga je radio pa se ne bunim... jedino mu malo teže ide informatika, pa mi nekad zaboravi isprintat fotkicu al dobro... lako mu to oprostim... :) i isto voli prigovorit kilama, al ja mu svaki put obećam da ću pazit pa prestane prigovarat (al nije baš da pazim hihi)
ja se na svoju stvarno nemogu pozalit, je da ju isto treba sve ispitivat, al pokaze mi bebicu, prica mi kak je beba dobro i ona se sva raznjezi kad mi pokazuje rukice, nogice, srceko... a kad je dragi bio sa mnom na pregledu sve mu je detaljno pokazala i objasnila, cak se trudila da mu pokaze da je 100% curica, al mala se okretala cjelo vrijeme tak da je to malo potrajalo, al nije odustala dok nije uspjela poslikat i isprintat tati slikicu
meni uzv radila na svakom pregledu(svakih mj dana), a sad u cet idem u vinogradsku pa cemo vidjet kaj ce tam rec doktorica
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji