e pa baš to petljanje.. to je valjda svima najgore i nitko to ne podnosi, e pa treba onda dati do znanja da je netko naporan i da se petlja gdje mu nije mjesto.. što prije to shvati, bolji odnos ćete imati..
Dada ti za sve imaš izgovor hi hi
Hahahha :) čini se...il samo pokazuje da od malih nogu ima svoj stav....sad bi ti i doktori trebali njemu reći kad on mora van...e neće...bit će po njegovom i gotovo...čini se meni da su ove naše bebice baš neke tvrdoglave
Mene zivcira moja ginekologica. Nije ona nista prestrasna ali me ipak zivcira. Sad sam dosla s redovnog pregleda. Prvo, u cekaoni nije bilo nikoga, taman termin kad sam narucena, predam sestri trudnicku knjizicu. Kad evo dolazi neka cura (nenarucena) i ginekologica je primi jer ona nesto samo kratko treba, citaj: ginekologica i njena mama su si dobre. -.-
I to "kratko" se proteglo u sat vremena sta sam ja polugola cekala da mala zavrsi. Vec je i sestra poludila.
Onda naravno kenjka oko kila, ali to kenjka tako svaki put pa sam se vec navikla. Prikljuci me na ctg, nakon toga radi uzv i tijekom tog vremena (bar 20 min) nista ne prica, samo uzdise puno.
Da je na kraju nisam pitala kak je beba i jel sve ok nebi mi nista rekla... I ne znam kako vasi doktori, ali ova moja tijekom UZV-a samo uzme mjere i ne pokaze mi bebaca u globalu uopce a to joj placam svaki put 100 kn..
Kolko cesto vi idete na preglede i kad pocnu oni cesti pregledi?
Ja sam u 35. tjednu a ona me narucila na pregled dva tjedna prije poroda. Mislila sam da sada krecu cesci pregledi...
meni moj dr baš lijepo pokaže bebicu... a socijalac je... i još je na prvom pregledu rekao da nije baš za uzv i da ga ne radi svaki put, al do sad mi ga samo 1 nije radio :) tak da sam ja zadovoljna s njim.... zadnjih par puta me naručio svaka 3 tjedna, idući mi je u 33. i tad mislim da će biti svaka 2 tjedna...
meni moja je na početku pokazala i od tad nikako.. čak se i med. sestra čudila i rekla mi da joj rečem da mi pokaže, al svaki put kaže da je sve super i da je zadovoljna bebom
Cloudy, ja hocu tvog doktora! Uvijek lijepo pricas o njemu i bas mi se svida :)
ja se na svoju stvarno nemogu pozalit, je da ju isto treba sve ispitivat, al pokaze mi bebicu, prica mi kak je beba dobro i ona se sva raznjezi kad mi pokazuje rukice, nogice, srceko... a kad je dragi bio sa mnom na pregledu sve mu je detaljno pokazala i objasnila, cak se trudila da mu pokaze da je 100% curica, al mala se okretala cjelo vrijeme tak da je to malo potrajalo, al nije odustala dok nije uspjela poslikat i isprintat tati slikicu
meni uzv radila na svakom pregledu(svakih mj dana), a sad u cet idem u vinogradsku pa cemo vidjet kaj ce tam rec doktorica
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji