Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    04. Studeni 2014. 22:43

Dada i Sveky sretno u iščekivanju ! Muškima se, kako babe kažu , ne žuri van, ljeni su za izaći 

Moram pohvaliti svekrvu , danas mi je pomogla oribati stan i stvarno je bila zlatna i mila. Još je i sarme donjela, zna da se trudnice hranom kupuju

mihael<3
    07. Studeni 2014. 17:18

Zivot kod muzeve obitelji, jedna kuca, 3 stana, milijon pitanja i "savjeta" iznad glave. I petljanje svih u sve...

cloudy
    07. Studeni 2014. 17:22

Razumijem te draga...nije da živimo s njegovima ali ponekad smo tamo u svom dijelu kuće....a o savjetima i petljanju da ne pričam....

Tonka18
    09. Studeni 2014. 11:54

najviše od svega me živcira otac diteta.. najrađe bi da ga ne moram gledat uopće, al jbga... ufff

Nalah
    09. Studeni 2014. 14:50

Ja sam sa starom imala jučer razgovor vezano uz pametovanje,jako efektivan- čim je došla jutros nije prestala,sad moram tatu angažirati da ju posjedne i objasni joj neke stvari.Perem kupaonu,a ona jesi ti normalna šta se saginješ,daj ja ću,hoćeš da se djetetu nešto dogodi,ono kao da sam faking invalid....poslije nisam smjela hodati bez čarapa i sjediti pored otvorenog prozora,kao da imam 9 godina

cloudy
    09. Studeni 2014. 15:10

bar ti je mama u pitanju... ja s njom lako... mislim, lakše mi je mamu otpilit i reć joj da mi ne ude dosadna i da ne tlači (iako se malo duri, al ju popusti relativno brzo)... al kad ti sveki krene zanovjetat.. .nju mi je bed nekako jer će usvijek ispat da sam ja kriva/hormonalna/bezobrazna... tak da kad ona krene mora dragi rješavat situaciju... i mene to ubije što se ljudi ponašaju ko da si invalid a ne trudnica...

Tonka18
    09. Studeni 2014. 15:22

a ovaj se naljutio na mene jer sam rekla da ne želim ni jednu djetetovu sliku na fejsu ... jer djete se ne rađa da bi se vrtilo po fejsu.. a njegov komentar je bio ako se ti ne voliš slikavat ne znači da djete neće.. ma nek samo prova stavit jednu sliku -.- ... ima svakavih luđaka vanka ne stavljan ni svoje slike na fejs kamo li ću djetetove

cloudy
    09. Studeni 2014. 15:44

ja, kad se bebica rodi planiram poslati frendovima i familiji (ne svima naravno) fotku bebe ... a za sve će biti neka lijepa fotkica na kojoj se bebica neće vidit cijela..tipa naše ruke s narukvicom il nešto takvo :D a i kad ću stavljati fotke bebe na fejs neće biti dostupe svima jer među frendovima imam fakat puno ljudi... od onih s kojima sam poslovno surađivala u nekom periodu života, ljudi iz osnovne i srednje, pa sve do cura s klokanice ;D (cure s klokanice će naravno imati privilegiju viditi bebu :) )

Tonka18
    09. Studeni 2014. 15:51

ja nemam puno ljudi al onaj ko želi vidjet bebu će doć i vidjet je .. može je on slikavat koliko oće al ne želim baš slike po fejsu..klokanica je drugo :D

cloudy
    09. Studeni 2014. 16:09

ma ja imam dosta ekipe koji su dalje od nas, a i nekak ne bi da mi svi odmah dođu u goste u prvih nekoliko tjedana, tak da problem gledanja bebe planiram rještiti putem fotke u poruci.... plus best frnedica mi živi u švedskoj, a njoj moram poslati fotku :) ali opet... to su iznimke... a fotke kažem koje i budem stavljala bit će dio ekipe blokiran... ni sad svima ne dam da gledaju šta objavljujem :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.