Dada i Sveky sretno u iščekivanju ! Muškima se, kako babe kažu , ne žuri van, ljeni su za izaći
Moram pohvaliti svekrvu , danas mi je pomogla oribati stan i stvarno je bila zlatna i mila. Još je i sarme donjela, zna da se trudnice hranom kupuju
Zivot kod muzeve obitelji, jedna kuca, 3 stana, milijon pitanja i "savjeta" iznad glave. I petljanje svih u sve...
Razumijem te draga...nije da živimo s njegovima ali ponekad smo tamo u svom dijelu kuće....a o savjetima i petljanju da ne pričam....
najviše od svega me živcira otac diteta.. najrađe bi da ga ne moram gledat uopće, al jbga... ufff
Ja sam sa starom imala jučer razgovor vezano uz pametovanje,jako efektivan- čim je došla jutros nije prestala,sad moram tatu angažirati da ju posjedne i objasni joj neke stvari.Perem kupaonu,a ona jesi ti normalna šta se saginješ,daj ja ću,hoćeš da se djetetu nešto dogodi,ono kao da sam faking invalid....poslije nisam smjela hodati bez čarapa i sjediti pored otvorenog prozora,kao da imam 9 godina
bar ti je mama u pitanju... ja s njom lako... mislim, lakše mi je mamu otpilit i reć joj da mi ne ude dosadna i da ne tlači (iako se malo duri, al ju popusti relativno brzo)... al kad ti sveki krene zanovjetat.. .nju mi je bed nekako jer će usvijek ispat da sam ja kriva/hormonalna/bezobrazna... tak da kad ona krene mora dragi rješavat situaciju... i mene to ubije što se ljudi ponašaju ko da si invalid a ne trudnica...
a ovaj se naljutio na mene jer sam rekla da ne želim ni jednu djetetovu sliku na fejsu ... jer djete se ne rađa da bi se vrtilo po fejsu.. a njegov komentar je bio ako se ti ne voliš slikavat ne znači da djete neće.. ma nek samo prova stavit jednu sliku -.- ... ima svakavih luđaka vanka ne stavljan ni svoje slike na fejs kamo li ću djetetove
ja, kad se bebica rodi planiram poslati frendovima i familiji (ne svima naravno) fotku bebe ... a za sve će biti neka lijepa fotkica na kojoj se bebica neće vidit cijela..tipa naše ruke s narukvicom il nešto takvo :D a i kad ću stavljati fotke bebe na fejs neće biti dostupe svima jer među frendovima imam fakat puno ljudi... od onih s kojima sam poslovno surađivala u nekom periodu života, ljudi iz osnovne i srednje, pa sve do cura s klokanice ;D (cure s klokanice će naravno imati privilegiju viditi bebu :) )
ja nemam puno ljudi al onaj ko želi vidjet bebu će doć i vidjet je .. može je on slikavat koliko oće al ne želim baš slike po fejsu..klokanica je drugo :D
ma ja imam dosta ekipe koji su dalje od nas, a i nekak ne bi da mi svi odmah dođu u goste u prvih nekoliko tjedana, tak da problem gledanja bebe planiram rještiti putem fotke u poruci.... plus best frnedica mi živi u švedskoj, a njoj moram poslati fotku :) ali opet... to su iznimke... a fotke kažem koje i budem stavljala bit će dio ekipe blokiran... ni sad svima ne dam da gledaju šta objavljujem :P
Sortiraj odgovore
Najstariji