Danas je dragi izjavio da nam neće nitko smjeti doći 6 mjeseci , ono čovječe nabaviti ću u ljekarni odjela i maske za ljude ako dođu prije toga, mislim stvarno aj ti spriječi svoju mamu da dođe? izjavio je da djete neće smjeti 6 mjeseci van isto kao i da će mu do treće godine života kupiti mobitel da bude u toku... pa eto nemoj šiznuti od muških izjava...
A ovo za fejs se slažem, svatko ima pravo odabrati hoće li slike djeteta na internetu ili ne. Ja sam za ne opciju.
Baš tako, ona odjela gumena s gas maskama i komora ispred stana za dezinfekciju !
Ok je da prođe neko vrijeme,osobito jer su nam termini zimi i sve je puno dodatnih bakterija,ali 6 mj je malo too much.Meni u prvih mjesec dana može doći samo uža familija,a onda ću negdje vani organizirati ručak za frendove i kolege s posla s kojima sam super,sve ih riješim u jednom danu,a ne da mi se doma hodočasti godinu dana
Mene ovaj moj isto živcira sa svojim izjavama. Ne kužim od kud mu neke stvari i zna si tak zabrijati nekaj u glavi da nemrem vjerovati. Ima izjava da bi ga najradije s tavom po glavi lupila -.-
a ima i promjene raspoloženja i to brutalne, ko da je u pms-u.
Moj nema bas takvih izjava al ga jr strah isto tih viroza i svega jer ce N biti zimska beba. Rekla sam da ne brine da neko vrijeme nikoga ne primamo
moj je davnih dana rekao da nema ljubljenja i lizanja po bebi :) i meni je to čisto ok... i bila sam sretna kad je babica na tečaju rekla da nitko osim tate ne može doći u posjetu u bolnicu :) i da nam je najpametnije nikoga ne puštati doma prvih mjesec dana... tak smo i mislili napravit... ok osim uže familije koja će imat sat vremena za boravak kod nas i onda by by... mene nervira to što si neki ljudi misle da je ok doći mi u prvih tjedan dana iako sam rekla da ne želim nikoga bar prvih mjesec dana... ali ne... brijem da kad dođu da će biti samo to da sam ja u sobi s bebom i da sisamo i da ne želimo da nas se smeta :D
Slazem se s Dadom. Njima je to ogroman sok I promjena. Jako ih plasi koliko god se to ustrucavali priznati. Jos 9 mjeseci konstantne brige hoce li sve biti u redu s bebom I s mamom. Onda dode to krhko maleno klupko koje si ne moze samostalno glavicu drzat. Koje tek otkriva svijet, zrak, bakterije. Pa kako ce reagirat na promjenu. Kako presvuc tu malenu strucu da je ne bi slucajno ozljedili. I onda na kraju skuzis da to maleno I nije toliko krhko I da s vremenom je sve lakse.
Mislim da su oni u jednakoj ako I ne vecoj panici od zena. Koliko god to cudno zvucalo. Kroz 9 mjeseci muski ne moze znati osjecaju li se pokreti bebe, sve im je to novo. :)
14.06.2014. L ♥
* Osjecaju li se pokreti bebe u smislu da ne mogu to osjetiti niti znati ukoliko im zena ne kaze. Malo sam krivo srocila.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji