Ma svi popizdeknuli ovaj vikend... proći će ih valjda... a za kile da ne pričam... još samo tri tjedna i gotovo, koliko god ova trudnoća bila "blaženo stanje" jedva čekam da završi !
Jedva hodam, ne mogu stajati dugo, sjediti , sagnuti se , ležati bez bolova pri ustajanju, baš mi je dosta! Sada sam jednom nogom u grobu a ne poslje poroda
Dada ti još brojiš sitno? dva tjedna ili ?
Jojo - suosjećam s tobom - znam kako ti je... Izdrži još malo, pa onda malo poroda i gotovo... ups, odn. onda tek počinje
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
aaauuu cure moje šta je ovo ovaj vikend nekakva ludnica, potpuno vas razumijem, jojo baš m je žao što su te toliko nazivcirali, trebala si uzet nekakvu prijateljicu a svekrvi objasnit da je čišćenje završeno, bar ja tako izbjegavam ljude koji mi idu na žice a pokušavaju se trpat, iako takvih kod mene nema baš puno.
Ali evo ovaj vikend sam valjda i ja imala tu krasnu sreću da sretnem rodbinu pa su naravno počeli vječno prisutni komentari "šta će tata na porodu" ali ja nikome ne govorim ni bit će ni neće, uopće ne komentiram jer mi ne pada na pamet nekom obrazlagat svoju odluku, . Samo čekam trenutak kad će od te rođakinje kćer ostat trudna pa da ja malo pametujem i pljujem po svemu..
Ja sam neki dan išla odnijet doznake i naleti ona kolegica koja je bila puna savjeta i komentara.Trudna je i moram sad biti zločesta i malo puna sebe -raširila se kao trokrilni ormar,podbradak,pozelenila je kad su svi počeli komentirati kak super izgledam i kak sam mršavija od nje-jednom koristi od njihovih debilnih komentara.
Onda je namjerno počela-koliko imaš kila,koliko si dobivala po mjesecu,pa kak će se mala zvati,pa komentari na to....Ja sam se samo lijepo smješkala i mislim si-karma stara,meni si se smijala,a pogle sebe sad,nije mi se čak dalo ni spuštat ju kak mi je to sve bilo jadno.
Ljudi su fakat zle,zavidne primitivčine
Jojo....mala muca...tena...mislim da je to do promjene vremena jer eto sve smo naj***** ovih dana.... mislim šta kog briga ak imaš i 100 mačaka ak su uredne i čiste...i meni tak komentiraju za psa koji je ponekad unutra ali i vani da šta će mi pas sad kad ću imat bebu i tak...a što se čišćenja tiče..ma ja to planirama sama odradit eventualno da mia dragi pomogne...svekrvu ne planiram uopće pustit blizu jer bi bilo isto milijun komentara...a što se tiče tate na porodu...meni to već kida živce...zaboli ih sve di će on bit a di neće...malko sam frustrirana jer i danas je bilo fiks ideja i savjeta...ali nema veze...bijah kod frizera imam novu frizuru i baš mi je ok...za dva sata na tečaj i tak
dada...poguraj bebicu van.. :)
uživaj na tečaju pa javi kako si zadovoljna..
Dada želim da ti što prije porod krene, jer znam da smo svi naj..... ako se budeš živcirala, i svakako nam javi..
Haha, cure, baš me zabavljate...
Ma morat ću i ja malome s baterijom svijetlit prema izlazu, vidim da čovjek ne kuži...
Sortiraj odgovore
Najstariji