aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mene živciraju strije koje sam dobila po nogama a danas sam ih otkrila i baš baš sam živcana... a na trbuhu ni jedne... zasada
Kaj je najgore to nisu babe, to su žene od 50 -tak godina koje imaju previše kila.
Ajde babe stare su, imaju sedam banki i više, nisu ni stabilne na nogama, lakše im je ponekad potrčati nego dulje stajati ajde kužim ok. Ali moje iskustvo govori da su to debele žene koje će me gledati 10 stanica u 9 tom mjesecu trudnoće i neće se niti jedna ustati a putuju doma iz ureda gdje su njihove debele guze sjedile cijeli dan, pa si mislim već cijeli život bez obzira na trudnoću gle ženska bilo bi ti bolje da stojiš ili prošetaš stanicu. Možda sam bezobrazna ali moje iskustvo je takvo i nisu me štedjele te frustrirane babuskare nego naprotiv, pa ne mogu reći da imam nešto protiv bakica njih kužim, ali ne kužim žene u godinama koje su zaboravile kako je to biti trudna i koje nemaju niti malo suosjećanja.
Najgore su te babe pred mirovinu, već ni same ne znaju jel bi radile ili ne, a mala im mirovina a visoka plača, isfrustrirane su samim poslom i ništa im se ne da i tako da u svojoj frustraciji zaboravljaju da su i one bile trudne i da su rodile, već se vode time da je u njihova vremena bilo drugačije, je, je ha ha one u devetom mjesecu trudnoće nisu poželjele sjesti, da da možeš mislit!!
joj ja sam se uvjek trudila bit pristojna prema tim starim sismisima, al sad stvarno vise nemogu! a najvise od svega me zivcira kad mi na glas pocnu komentirat kako su mladi nekulturni, neljubazni, nemaju postovanja prema starijima... prema takvim cangrizavim, bezobraznim i nekulturnim idiotima stvarno nemam ni trunke postovanja jer nemaju ni oni prema nikome drugome!
16.12.2014 <3 Lena <3
Toliko su me ćlanovi obitelji izbacili iz takta da ih ne želim vidjeti idućih par mjeseci. Ako mi dolaziš u kuću tražiti dlaku u jajetu, prigovarati radi načina života i izražavati svoje neutemeljene strahove za moju budućnost , samim time podcjenjujući moju sposobnost i intelekt molim te ne dolazi!
Sortiraj odgovore
Najstariji