Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Studeni 2014. 12:24

Jojo ... što bilo? da, da i meni su poznati takvi... baš sam razmišljala da malo oživim ovu temu nakon razgovora sa sveki .... opet ona s tjemenicom i tim kak ćemo dragi i ja biti sami kad se beba rodi... kao da ću imat malog slona a ne bebu pa nećemo moć ništa...i da... ja bi trebala ležat 21 dan minimalno... no way

Dada32
    03. Studeni 2014. 16:40

Jojo, Cloudy - *zagrljaj*

Mrzim trudničku ambulantu! Mrzim radove na cesti, mrzim policiju, mrzim depiliranje, mrzim navirivanje u pipicu i mrzim guranje prstiju i inih stvari u pipicu!

... NIje se ništ dogodilo - samo sam živčana. 

Nastavljamo s redovnim programom. 

cloudy
    03. Studeni 2014. 16:46

Hahhaha dada  i ja mrzim depiliranje koje je većeras na redu...ne pitajte kak ću to odradit al nekak moram...sutra je dan za pregled...
    i da...najnovija umotvorina iz tvornice moje sveki.... citiram...jel ti znaš da je žena nakon poroda 21 dan jednom nogom u grobu....
    Jelda da je to super stvar za čuti nekih 10ak tjedana pred porod...al nisam ju pretjerano doživjela...ona je s još jednom takvom izjavom jednom nogom u grobu

Pilici
    03. Studeni 2014. 22:04

Haha cloudy 

zebrica

Sara9
    03. Studeni 2014. 22:15

Kako li je došla do broja 21 :D Moja je odlična, tu i tamo zovne na ručak I to je sve, ne pila I ne prodaje maglu!

cloudy
    03. Studeni 2014. 22:39

E pojma nemam...valjda ono moraš ležat neko vrijeme ali opet ne cijelo babinje jer dolaze gosti pa da im nešto skuhaš...tko çe ga znat...ja znam da se ja dižem ih kreveta nakon najviše 21 sat...sve ostalo ne dolazi u obzir....al ono...to mi je izjava dana i tjedna...rekoh dragom da opet popriča s njom da me prestane izluđivat...kad on odradi razgovor onda je mir jedno mjesec,mjesec i pol i obda priča opet ide ponovo

Sara9
    03. Studeni 2014. 22:44

Takvim ženama je dosadno u životu, pa ljudima oko sebe pametuju.. Imam I ja takvih oko sebe, al brate nedam da me iznerviraju, do toga se hrane! Ajde bar imaš razdoblja mira kad se obavi the razgovor :)

Jojo5
    03. Studeni 2014. 22:58

stvarno ne znam od kuda bih počela... svi su me našli na piku od petka do ponedjeljka! Žgaravica može biti i od ljudi a ne samo hrane!
    Napali me svi oko mačaka, pa oni misle ovo ,ja bi trebala ovako ili onako. Kod mene je čišće i urednije s dvije mačke nego kod njih bez ijedne životinje a ako ti mačke smetaju nemoj dolaziti. Ako se jednom kaže mišljenje to ne znači da ga moram slušati pet dana u sto varijacija, za mene je to maltretiranje.
    Na kraju sam popizdila i sjetila se dana kada su naši očevi, stričevi . tetci i kumovi pušili po dvije kutije  cigareta dnevno u stanu s malom djecom e to nikome bije smrdilo i smetalo ali moje mačke oprane, sterilizirane, kućne i pitome smrde i zmazane su.
    Poslije ovoga s cigaretama su malo začkomili ali ne za dugo jer ipak dimiti novorođenče ili ga držati u kući s mačkom nije ista stvar i mačke su veće zlo ...

Jojo5
    03. Studeni 2014. 23:07

evo ga onda svekrva! Najavila se da će mi sutra doći pomoći čistiti stan ali ne ona ne uvlači jezik nego laprda i laprda, pa ženo ako si došla mi pomoći oribati elemente i slično onda me nemoj prozivati za te iste elemente zakaj su prašni ili kako tvoj sin nosi bijele čarape na crne hlače, ono ostavi me na miru nemam živaca, šuti ili idi doma...
    Kaj im je svima došlo tri tjedna pred porod? Popizdili

MalaMuca
    04. Studeni 2014. 00:28

Jojo, mene isto zajebavaju radi mačaka, a bezveze, mačke su mi pristojnije od njihove djece. I čišće. I miriše fino. 
    I ja sam živčana sva, danas pogotovo. Samo bi vrištala i poubijala sve oko sebe. Valjda takav dan, nemam pojma. Svaka sitnica me ubije u pojam. I ovo oko kilaže isto, kaj drame stvaraju svi. Ak ste ti i beba zdrave i sve je oke, kaj onda kaj imaš malo više kila i odmah dijeta, onda se ja osjećam koma jer sam danas pojela hamburger ko blesava jer mi se to baš danas jelo i kaj sad . 
    Idem čistiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.