Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena2203
    10. Travanj 2015. 13:02

Mene najviše iritira što ,sad kad sam rodila, mi se javljaju mame i imaju potrebu pričati o bebama, izmjenjivati savjete, pričati o konzistenciji i boji kakice, pupku, dojenju.....
    Meni se to ne da. Svoje majčinstvo dijelim sa mamom, mužem i sestrom, a sa ostalim svijetom želim funkcionirati normalno i pričati o temama o kojima sam i prije. Iako mi je moja curka postala cijeli moj svijet, ja sam i dalje osoba sa istim interesima i karakterom.

medsr
    10. Travanj 2015. 22:39

I ja bi mogla cuda ovdje napisati..od toga kak mi je dijete obuceno,zakaj po toj zimi hodas s njim po vani(to je bio jucerasnji komentar susjede),pa reko zato jer se kruh nece sam iz trgovine donesti..bilo je bar 12-13 stupnjeva..do toga zasto jos dojim,dijete mi je vec staro 8,5 mjeseci pa po mojima mora sve jesti i to je to..kakva sisa. Pa do toga zakaj mu nedas pizzu,grah,kolace i to jos s orasima..ma svasta..i jucer bas tata zapeo da mu dam pizzu..ja velim pa kaj nisi normalan..i normalno da smo se porijeckali..

• 5ra4
    10. Travanj 2015. 22:57

Bok! Friška sam u forumu, nemojte zamerit bedasta pitanja. Vidim rubrika, što me živcira kao majku. Imam djecu od 11 i 9 godina i najviše me živcira to što se već godinama borim sa teškim osjećajima vezanim uz majčinstvo. Mislim, obožavam svoju djecu, ali mrzim biti mama. U ničemu vezanom uz to ne uživam, čak ne osjećam pozitivu, Sve me umara, teško mi je i nemam volje. Sve radim na silu i jedva čekam da klinci porastu da me sve manje trebaju. Iako, duboko u sebi želim da budemo i prijatelji. Ma totalna zbrka, unutarnji konflikti. Već se godinama borim i bojim se da će me uskoro strefit depresija, zapravo, već se ne osjećam dobro, Molim vas, ima li netko tko razumije zašto je to tako i gdje je izlaz.

koala123
    11. Travanj 2015. 08:40

da jos nesto. imati dijete je stvar osobnog odabira ali me uvijek nekak tjesi cinjenica da imam nekoga tko me voli bezuvjetno. i s kim se uvijek mogu druziti, glupirat i zabavljat. i sama  se vratit u dobre stare dane djetinjstva. a opet kad naraste ic s njom na kave, na neko putovanje. stvarno bi htjela imat takav odnos sa svojom djecom. pa zeljno iscekivat njeno dijete. to je sve prekrasno i vrijedno. osjecam se bogato zbog nje u svom zivotu:) ne znam jel ti ovo kaj pomaze al nadam se da da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.