Nalah, MarijaS, koala123, hvala vam od Steka mi klokanica, preko mob-a sam, pa vam nikako odgovoriti.
Stvarno je istina to za sport, dok sam trenirala I bila u vojsci pucala sam od energije, bas pozitivno djeluje na cijelokupno stanje, fizicko I psihicko. Malo sam zakazala sto se tice kondicije u zadnje vrijeme
Koala123, bas bi bilo lijepo kada bi mogle skupa popiti kavu, nadam se da ce I taj dan doci, trebala sam se ove godine vratiti u ZG, dovrsiti faks, ali je trenutno neizvedivo, ali morat cu ga dovrsiti kad tad hihi
14.06.2014. L ♥
Luki budeš bitna je volja (i financije haha) i moze se Drž se draga
zebrica
Ena svaka čast sve potpisujem! Ma joj meni će uskoro rođendan. Jedna frendica obećala mi je slinčeke, a druga one spužvaste puzle za pod. Kužim da je svima mala zanimljivija trenutno al ne moraju mi igračke kupovat za rođendan! hahah Ja bum njih onda počastila bebimilom umjesto bambusom
Naravno da su oni sad naš centar. Niti ne tražim sad solo izlaske il neš samo da me se tretira ko odraslu osobu haha Dapače volim svugdje ići s malenom i u goste i na kavice sad kad je lijepo vrijeme da se druži ženska, ali opet to ne znači da mora biti glavna tema. I volim otići solo s mužem i društvom. Jednom tjedno baka pričuva na sat-dva da odemo na cugu i onda naravno kreću zgražavanja da kak smo mogli izać. Ne vidim ništa loše u tome da imam sat vremena nasamo s mužem.
Živcira me skrtarenje na grijanju!!mislim shvacam ja da je skupo da košta da je to plin, ali pola sata prije spavanja da se zagrije bebina soba,mislim fakat!! Dva dana su prosls kaj je ozdravila, i sad vise nema grijanja!! Da bar dobim eurojackpot i kupimo kuci i ZIVIMO U MIRU muz ja i mala i NITKO VISE
zebrica
Evo evo da poludis..pitam dal kom treva auto, NAS auto, i netreba nikom,i vec se obucem. I eto ti a da ipak treba auto!!!joj mrzim mrzim to !!ni mira ni slobode ni ičega da mi je taj jackpot ...........
A da i vec sam imala nekoliko diskusija da dijete od 4 mjeseca sjedi i da se postavlja na noge,jbt jer eto prije se sa mjesec dana bebe stavljala u hodalicu, bas me briga kaj je bilo prije i kaj si ti radila svom djetetu
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji