Hahaha kobase i špek su još ok :D Na svu sreću naša prvijenka je bila na sve živo alergična pa u biti s 6 mjeseci su već znali da me za sve moraju pitat i da ništa kupovno ne prolazi osim ono kaj ja velim da smije :D Tu nije bilo niš slatkiša i tak, pa su nam ljudi dolazili s jabukama i bananama :D Mene je u biti živciralo to da joj je zima, da joj treba vunena kapa a vani 40 stupnjeva, da ju moram obuć jer vani puše, a bilo je 25 i puhao povjetarac. Pa onda kad ima temperaturu, ja skidam dijete i bude samo u gaćama i potkošuljici, a ovi grakču da se bu prehladilo i da ga treba dobro zamotat u deku da se preznoji :D :D :D Onda baka s fiks idejom da je pomfri i zagoreno zdravo.... (dobro, moje cure sad imaju 4 i 2 godine :D )
Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee...
Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee…
Baš si užasna, neznam :D :D :D :D
Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee…
Baš si užasna, neznam :D :D :D :D
Mene najviše živcira što kad kažem da mi mali nekad jede nakon dva sata, odmah kažu da mi je sigurno slabo mlijeko. Šutnila bi onda nekog nogom u dupe. Baš su podrška. Sva sreća pa sam dovoljno tvrdoglava da me nije briga za takve glupe komentare.
I nama je tako bilo!!! A evo ga, bucko prvih 6mj samo dojen! Sad ima 10 i pol mj. i svi se cude kako je jak.
V.
ja sam sa svekrvom super. svekar me ubija u pojam. Duna je beba koja ne plače, dok se počne ljutiti ja ju uzmem ili dam sisu ili promijenimo pozu držanja, a on veli da zbog čega odmah skačem, kao nek se rasplače malo, ne treba skakati dok se beba počne ljutiti. to me smeta. a moj tata bi joj najradije sa špekom hranil i al joj sok i vodu. sad bude 4 mjeseca i sisal bu do 6. a on brije da je gladna žedna... a mala je prava bucka
i sva rodbina mi pametuje oko toga, osim svekrve, ona je fakat super.
ja sam sa svekrvom super. svekar me ubija u pojam. Duna je beba koja ne plače, dok se počne ljutiti ja ju uzmem ili dam sisu ili promijenimo pozu držanja, a on veli da zbog čega odmah skačem, kao nek se rasplače malo, ne treba skakati dok se beba počne ljutiti. to me smeta. a moj tata bi joj najradije sa špekom hranil i al joj sok i vodu. sad bude 4 mjeseca i sisal bu do 6. a on brije da je gladna žedna… a mala je prava bucka
i sva rodbina mi pametuje oko toga, osim svekrve, ona je fakat super.
Kod mene to s kmečanjem ista stvar...samo što uz svekra sere i svekrva (baš sam iznenađena 😣) plus dojenje na zahtjev im nikako nije jasno ko ni to da lotte neće dudu....i stalno ono...navikla si ju na ruke..nek plače i jača pluča...grrrr
najviše me živciraju strahovi za moju djecu koji su nekada realni nekada nerealni ali uglavnom mašta preuveliča i onda brijem da bude P skočio pod auto, da će past sa balkona ili D da će iskočit iz kimbe hahahah i sl gluposti.. ulovim se da izmišljam i umirem od brige i straha a na većinu stvari ne mogu utjecat i živciram se i živciram dok ne prođe pms i dalje sam opet cool
najviše me živciraju strahovi za moju djecu koji su nekada realni nekada nerealni ali uglavnom mašta preuveliča i onda brijem da bude P skočio pod auto, da će past sa balkona ili D da će iskočit iz kimbe hahahah i sl gluposti.. ulovim se da izmišljam i umirem od brige i straha a na većinu stvari ne mogu utjecat i živciram se i živciram dok ne prođe pms i dalje sam opet cool
Hahahah, mene isto to pere. Evo ovdje iskreno, moj K sapav cijelu noć, a ja se još uvijek budim svakih sat, dva, max 3 da provjerim jel diše. Nekad zabrijem da ne diše pa ga razbudim...
A za savjete, ja kao sve slušam, a najviše me živcira: "Ti dojiš, imaš mlijeka?"
I top pitanje na koje bi nekome šamar opalila: "Zašto ides radit s njegovih 6. mj., nije ti žao?" Ne nije, ja sam nemajka..
tocno to. a mene jos zivcira kaj sam takav panicar dok ju hranim. neki dan sam ju drzala u krilu i hranila jer smo bili kod prabake i nije imala hranilicu. ugl.pocela mi se davit. tak sam se prepala da sam se tresla sva. nisam ju mogla vise hranit uopce. i sad joj dajem takve male pticje zalogaje jer me strah. tak da hranjenje traje po 45 minuta:/ znam da je glupo al nemrem si pomoc.
i mene hvataju strahovi za djecu, toliko da nekad pomislim da sam luda totalno. onda se pojadam mužu, al i on kaže da i njemu tako nekad prođe kroz glavu. meni znaju svi scenariji proć kroz glavu, pad s balkona, pad niza skale, pad pod automobil, ma užas. a par puta sam imala noćne more da mi mlađi sin pada s balkona. sad mi je lakše kad vidim da ima još takvih

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji