Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    08. Travanj 2015. 18:14

Hahaha kobase i špek su još ok :D Na svu sreću naša prvijenka je bila na sve živo alergična pa u biti s 6 mjeseci su već znali da me za sve moraju pitat i da ništa kupovno ne prolazi osim ono kaj ja velim da smije :D Tu nije bilo niš slatkiša i tak, pa su nam ljudi dolazili s jabukama i bananama :D Mene je u biti živciralo to da joj je zima, da joj treba vunena kapa a vani 40 stupnjeva, da ju moram obuć jer vani puše, a bilo je 25 i puhao povjetarac. Pa onda kad ima temperaturu, ja skidam dijete i bude samo u gaćama i potkošuljici, a ovi grakču da se bu prehladilo i da ga treba dobro zamotat u deku da se preznoji :D :D :D Onda baka s fiks idejom da je pomfri i zagoreno zdravo.... (dobro, moje cure sad imaju 4 i 2 godine :D )

krafnica

Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee...

missha
    08. Travanj 2015. 18:15

krafnica

Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee…

Baš si užasna, neznam :D :D :D :D

missha
    08. Travanj 2015. 18:15

krafnica

Meni bas niko ne pametuje nista. Jedino mi je moja teta koja ima 35 god i sina od 15 god rekla da cu bit losa mama jer ne zelim djetetu davat slatkise dok se ne nauci jest svee…

Baš si užasna, neznam :D :D :D :D

missha

Čekajte kad počnu s sokićima, zakaj nebi davale :D

Tina130
    09. Travanj 2015. 09:32

Nama od 3mj. djetetovog govore da damo bebi caja. Sa 6mj. je tek dobio vodu i samo to pije osim mog mlijeka.

V.

Nixie
    08. Travanj 2015. 19:12

Mene najviše živcira što kad kažem da mi mali nekad jede nakon dva sata, odmah kažu da mi je sigurno slabo mlijeko. Šutnila bi onda nekog nogom u dupe. Baš su podrška. Sva sreća pa sam dovoljno tvrdoglava da me nije briga za takve glupe komentare.

Tina130
    08. Travanj 2015. 21:21

I nama je tako bilo!!! A evo ga, bucko prvih 6mj samo dojen! Sad ima 10 i pol mj. i svi se cude kako je jak.

V.

MalaMuca
    08. Travanj 2015. 20:47

ja sam sa svekrvom super. svekar me ubija u pojam. Duna je beba koja ne plače, dok se počne ljutiti ja ju uzmem ili dam sisu ili promijenimo pozu držanja, a on veli da zbog čega odmah skačem, kao nek se rasplače malo, ne treba skakati dok se beba počne ljutiti. to me smeta. a moj tata bi joj najradije sa špekom hranil i al joj sok i vodu. sad bude 4 mjeseca i sisal bu do 6. a on brije da je gladna žedna... a mala je prava bucka 
    i sva rodbina mi pametuje oko toga, osim svekrve, ona je fakat super.

cloudy
    09. Travanj 2015. 10:22

MalaMuca

ja sam sa svekrvom super. svekar me ubija u pojam. Duna je beba koja ne plače, dok se počne ljutiti ja ju uzmem ili dam sisu ili promijenimo pozu držanja, a on veli da zbog čega odmah skačem, kao nek se rasplače malo, ne treba skakati dok se beba počne ljutiti. to me smeta. a moj tata bi joj najradije sa špekom hranil i al joj sok i vodu. sad bude 4 mjeseca i sisal bu do 6. a on brije da je gladna žedna… a mala je prava bucka 
    i sva rodbina mi pametuje oko toga, osim svekrve, ona je fakat super.

Kod mene to s kmečanjem ista stvar...samo što uz svekra sere i svekrva (baš sam iznenađena 😣) plus dojenje na zahtjev im nikako nije jasno ko ni to da lotte neće dudu....i stalno ono...navikla si ju na ruke..nek plače i jača pluča...grrrr

mmama2
    08. Travanj 2015. 21:30

najviše me živciraju strahovi za moju djecu koji su nekada realni nekada nerealni ali uglavnom mašta preuveliča i onda brijem da bude P skočio pod auto, da će past sa balkona ili D da će iskočit iz kimbe hahahah i sl gluposti.. ulovim se da izmišljam i umirem od brige i straha a na većinu stvari ne mogu utjecat i živciram se i živciram dok ne prođe pms i dalje sam opet cool 

Bori
    08. Travanj 2015. 22:00

mmama

najviše me živciraju strahovi za moju djecu koji su nekada realni nekada nerealni ali uglavnom mašta preuveliča i onda brijem da bude P skočio pod auto, da će past sa balkona ili D da će iskočit iz kimbe hahahah i sl gluposti.. ulovim se da izmišljam i umirem od brige i straha a na većinu stvari ne mogu utjecat i živciram se i živciram dok ne prođe pms i dalje sam opet cool 

Hahahah, mene isto to pere. Evo ovdje iskreno, moj K sapav cijelu noć, a ja se još uvijek budim svakih sat, dva, max 3 da provjerim jel diše. Nekad zabrijem da ne diše pa ga razbudim...

A za savjete, ja kao sve slušam, a najviše me živcira: "Ti dojiš, imaš mlijeka?" 
    I top pitanje na koje bi nekome šamar opalila: "Zašto ides radit s njegovih 6. mj., nije ti žao?" Ne nije, ja sam nemajka..

koala123
    09. Travanj 2015. 09:33

mmama

tocno to. a mene jos zivcira kaj sam takav panicar dok ju hranim. neki dan sam ju drzala u krilu i hranila jer smo bili kod prabake i nije imala hranilicu. ugl.pocela mi se davit. tak sam se prepala da sam se tresla sva. nisam ju mogla vise hranit uopce. i sad joj dajem takve male pticje zalogaje jer me strah. tak da hranjenje traje po 45 minuta:/ znam da je glupo al nemrem si pomoc.

Giovannina
    07. Rujan 2015. 11:51

i mene hvataju strahovi za djecu, toliko da nekad pomislim da sam luda totalno. onda se pojadam mužu, al i on kaže da i njemu tako nekad prođe kroz glavu. meni znaju svi scenariji proć kroz glavu, pad s balkona, pad niza skale, pad pod automobil, ma užas. a par puta sam imala noćne more da mi mlađi sin pada s balkona. sad mi je lakše kad vidim da ima još takvih

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI