mene uzasno zivcira to da od kad sam postala mama da sam strasnooooooo ljubomorna ....ko god ga primi odma gledam kako ga drzi... pa kaj mu govore i sl.uzasno sam ljubomorna i nemogu si pomoc....najvise na njegovu baku muzevu mamu koja se ponasa koda mu je ona mama a ne ja i to me ubija prvo mi je dijete i uzasno me sve smeta ko kobra sam kad je on u pitanju
mene uzasno zivcira to da od kad sam postala mama da sam strasnooooooo ljubomorna ….ko god ga primi odma gledam kako ga drzi… pa kaj mu govore i sl.uzasno sam ljubomorna i nemogu si pomoc….najvise na njegovu baku muzevu mamu koja se ponasa koda mu je ona mama a ne jai to me ubija prvo mi je dijete i uzasno me sve smeta ko kobra sam kad je on u pitanju
Tvoja sveki je moja sveki? Kužim te draga...što da ti kažem moja je rekla dok sam držala curku dođi mami...ak joj tad nisam oči iskopala neću nikad
mene isto ubija u pojam to pitanje dal imam mlijeka. Onda velim da imam i da i mačke hranim s njim -.-
mene isto ubija u pojam to pitanje dal imam mlijeka. Onda velim da imam i da i mačke hranim s njim -.-
ha ha ha fakat me ovo nasmijalo, da sam ikoga slušala ne bih dojila tri dana , a piškote sam jedva maknula od maloga , je ..le ju piškote bilo mi je zlo kada ih je stavila u kašicu svekrva e onda mu vode daje pa borba s njom ali nema je često pa pretrpim :D bila sam i ja na početku ljubomorna tj više iz zdravstvenih razloga ga nisam dala nosati a sada samo ga uzmi nek se navikne na druge ljude
Meni nitko ne pametuje osim stare,ali to polako rješavamo,drago mi je što svi u obitelji koji imaju bebe/djecu,a većina ih je bila za Uskrs kod nas nije rekla ni riječ,ni za odgoj,ni za prehranu,apsolutno ništa...jedino kaj me FAKAT nervira je kad god idemo kod doktora ili kad smo išli na pretrage, druge mame koje bulje ko kreteni kretenski kad se mala rasplače,dođe mi da im kažem kaj buljiš koji klinac,kao da se tvoje dijete nikad nije rasplakalo,to ne mogu shvatiti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji