Kod mojih to nije zafrkancija.... još mi neki odmažu komentarima kak je njihovo dijete sa 7mj jelo/cuclalo buđolu pa prpoucaj se...
i da...sorry za ponavljanje maloprije...mob mi je podivljao
I kod nas tako, moji su sa 6mj. jeli grah... A bozeee, mislim si mozda zato i jesu tako "malo jaci" ;)
V.
Ufff ja bih mogla litanije pisati. Najbolje mi je bilo kad sam se posvadjala sa sestrom jer je maloj davala narance. Tri godine je mladja od mene i meni ide pricati o odgoju. Ufff
al opcenito mi ide na zivce sto me svi proglasavaju ludom jer eto bebi ne dajem cokolade i smoki.
Ja mogu slobodno reci da me jakooooooo zivcira kad mi ljubakaju dijete od tri mjeseca po licu I rukama!!! A lijepo im objasnis zasto ne ali kao da govoris zidu...grrrrr grrrr😤😤😤😤😤
Ja mogu slobodno reci da me jakooooooo zivcira kad mi ljubakaju dijete od tri mjeseca po licu I rukama!!! A lijepo im objasnis zasto ne ali kao da govoris zidu…grrrrr grrrr😤😤😤😤😤
eh ja na svu sreću nemam tih problema bar za sada a baš sam mislila da će mi to biti problem..
Ja mogu slobodno reci da me jakooooooo zivcira kad mi ljubakaju dijete od tri mjeseca po licu I rukama!!! A lijepo im objasnis zasto ne ali kao da govoris zidu…grrrrr grrrr😤😤😤😤😤
eh ja na svu sreću nemam tih problema bar za sada a baš sam mislila da će mi to biti problem..
meni najviše ide na živce kad mi jedni te isti ljudi govore kako joj trebam davati kašice od 3 mjseca, što nema saaaanse.. ali eto i to na jedno ude na drugo izađe... ne moram reći kakva im je faca kada kažem da će samo sisat do 6 mj, kao da sam rekla do 2 god..
inače mi malo smeta što ne mogu baš nigdje na duže vrijeme (par sati) zbog dojenja ali proći će i to..
Svi stariji tupe s tim šećerom i čokoladama...užas...da,da...kobase i špek... dobro da me ne pitaju kad ću ju kavicom ponudit
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji