E pa tih svekrva, to treba zakonom zabranit! Hvala Bogu moja je odlicna i obozava malog i tu je sta god da mi treba u podne il u ponoc.
Pa dijete treba trpati ruke u usta, je li ona normalna? Moj mali ima devet mjeseci i iznimno je vezan uz mene, svekrvu ne može vidjeti i plače kada ga primi u ruke. Još je rekla da sam ja očito pogriješila, jer mali stalno mene gleda, a nju ne.
Sve su iste hahah i moja je curki vadila ruke iz usta...sad joj je fora uzimat joj igračku iz ruke da vidi njenu reakciju...reakcija je da će ova poživčanit....a onda i ja...jučer je bila kod nas i ja se s curkom igram na podu,a ova sjedi na kauču i veli L dođi k baki...a L se mrtva hladna okrene i kaže NE hahahah ja umrla od smijeha
Ja bih svoju staru mijenjala za sveki jučer,obožavam tu ženu,odmorim se psihički i fizički kad nam dođe,a stara me izluđuje na dnevnoj bazi,niš se nije promijenilo
Evo meni se nabralo pa da se ispušem
Naživcirala me svekrva koja je silom htjela da dns dođemo na ručak, a prehlađena je
Živcira me kad dođe k nama pa ne da maloj ni jest ni spavat, onda ju razje da bi ona bila pola sata zadovoljna i meni ostaje mala koja je gladna iscrpljena i živčana pa se bakčam s njom ostatak dana.
Živicira me jer stalno govori da je mala rambo! (Pobogu kako to možeš reći maloj curici)
Živcira me kad zaspe u kolicima i poznanici imaju potrebu probudit je.
Općenito, isfrustrirana sam više nepoštivanjem toga kad mi dijete jede/spava/kupa se/igra/šeće. Imamo rutinu po kojoj funkcioniramo odlično, a ljudi nju ne smatraju bebom nego onom lutkom iz dućana s kojom će se igrat kad i koliko požele i čega god žele bez da mene pitaju jer- ONI znaju najbolje za MOJE dijete.
Uf,evo
Rambo...ja sam užasno postala osjetljiva na svaki komentar na malu i razjarim se ko lav čim netko nekaj pisne...fakat nije u redu tako nešto reći,još za vlastitu unuku
I mi imamo rutinu i stvarno nam odlično funkcionira i jako puno ljudi mi komentira da kaj smo se izolirali,da se nas i malu može vidjeti samo u određeno vrijeme,da zakaj svi moraju dolaziti kod nas,(ovi kaj puše se više i ne javljaju),a malena nekako ne voli autosjedalicu i ne volim ju previše vozikati,jer mi se onda sva uplače i uzruja,pa zakaj se nikad ne javljam na telefon (zato kaj imam bebu od 8 mj) i bla bla bla
Dea moja svekrva točno isto to radi s malom...ko neka lutka za njenu zabavu i onda jadna plače još par sati poslije toga. I onda još kaže pa imaš ti vremena poslije da je smiruješ...ma užas.
Jaooo što ce neki Nizozemac zapamtiti kad je bio u Hr.,Zagradio mi put do plaže s autom i izgrebala sam mu auto kolicima..
Nalah-draga, dobro sam, bebica mi se odlično razvija, malo sam se smirila i došla sebi, postala sam jako agresivna (verbalno, ne tuče je) prema svekrvi, muž više ne pili (pa, barem ne jako). A ti? Cloudy-ma ja bih tu tvoju svekrvu zapalila! Meni moja kaže da ja ne smijem malome davati da spava po danu, jer će se onda po noći buditi i tražiti sisu, da kako ja mislim raditi, jer on neće moći bez moje sise, da zašto mu ne dajem limun, da mu očito pričam protiv nje kada on ne želi njoj u ruke, da se ne bojim dda će mu mačka skočiti u krilo, jer je mačka pametna i zna da ne smije skočiti na dijete, a kada ja dojim maloga, onda ona samo što ne skoči na moje sise zbog mlijeka (mislim na mačku ). Što još-zašto mu ne dajem da pije sokić, nego običnu vodu, da će mi se sise objesiti i smežurati i nitko me neće htjeti s takvim sisama, jer ću dojiti koliko budem htjela, da će mom mužu, njenom sinu smetati što mi je mali toliko vezan za sisu, da ga mi ostavimo kod nje. Inače, ona živi zgradu preko puta nas i stalno ima dalekozor i bulji u naš balkon (ali sada joj odlazi dioptrija pa ne vidi), što ja koristim da joj sa rukama gestikuliram na ne baš pristojan način. Ali, kako to oslobađa. A maćeha moga muža-uz moju majku, NAJDIVNIJA OSOBA NA SVIJETU!!! Nju bi za svekrvu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji