Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    04. Rujan 2015. 20:37

Pa da svaka dva dana....ne vidim razlog za češće...isto guzu iod presvlačenja iperemo i ruke i umijemo se nakon klope al da bi ju svaki dan kupala ne vidim razloga...ne znoji se  pa je i to plus....i kupamo ju u malkice becutana :)

• Nutella
    06. Rujan 2015. 18:26

pa da,i nemislim na cesce kupanje.kupala sam i ja svog svaka 2-3 dana dok mi nisu rekli da ga nesmijem cesto kupat zbog suhe koze jer je voda isusuje.a naravno da ga operem onako mokrom krpicom.jer dok su mali oni se neznoje.a oprati ih moras zbog prljavstine koju pokupe svako malo.
    sad ga gledam kupat u 5 dana i to samo u ulju za kupanje,svega 5minuta.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Lollypop
    07. Rujan 2015. 22:03

Mene da ce bit narkoman. To mi je kao neki ultimativan strah. Zato mu i nisam otvorila djecju stednju na njegovo ime sa koje nemogu dic novce.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    07. Rujan 2015. 22:11

Ma mene brine njegova budućnost (mislim, osiguran je novčano i to), ali svijet je sve opasniji, bojim se da ne bude pilot, vatrogasac, da se ne povede za društvom, da ne bude maloljetan roditelj, da ne oboli od nečega strašnog... strahovi su uvijek tu, ali kako je moja mama meni rekla-najviše sam strahovala od telefonskog poziva. Točnije, da ju netko ne nazove i kaže joj da sam u borbi za život i tako... no, nemojte o ružnim mislima, hajdemo o lijepima. Što zamisšljate da bi mogli postati vaši mališani jednoga dana? 

Nixie
    07. Rujan 2015. 22:36

Hahahahaha. Ja nemam takve strahove. Uopće mi ne padne napamet ništa tako negativno. Baš nekako uživam u svom djetetu i kad ga gledam jednostavno se ničega ne bojim. A to što će postati jednog dana je nešto što mi još manje pada napamet  Meni je važno da je sretan sada i uvijek 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.