Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    31. Kolovoz 2015. 23:26

Dobila sam komentar da sam sad mama te da se moram uozbiljiti zbog toga.
    Ha?!
    i saznala sam da sam sa dva i pol mjeseca jela kokošju juhu sa rezancima i da sam baš glupa što to ne dam svom sinu, eto jer ne kaka dva dana jer mu ne dam juhe jest, jooj pa ne moraju ti doktori sve znat (od moje mame koja je mlada)

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Igorovabebica
    03. Rujan 2015. 18:02

Ja sam dobila "savjet" da će moj sin dobiti bronhitis i upalu pluća, zato što mu na +35 vani ne stavljam čarapice na noge i jaknu. Od svekrve. 

cloudy
    03. Rujan 2015. 22:04

Tvoja svekrva je moja svekrva? Hahaha moja je meni pred neko vrijeme rekla da će curka prehladit mjerur jer je puzala u bodiću samo a koljena joj bila gola 😐

Igorovabebica
    03. Rujan 2015. 22:45

Cloudy-ahahahaha, ja se stvarno nasmijem biserima svoje svekrve... meni je rekla da će Mihael iskriviti vrat zato što stalno u položaju na trbuhu maše glavom,a kada se rodio nije ga dok nije napunio šest mjeseci od straha htjela primiti u ruke. Ali ja sam se prestala uzrujavati zbog toga, jer su to takve provale i savjeti da bi se od toga mogao napraviti film. Meni su isto rekli za mjehur da zato što puže samo u bodiju, da će zbog toga zguliti koljena i upalu mjehura dobiti... Kriste... 

Nixie
    04. Rujan 2015. 09:03

Jučer izlazim iz dućana, a muž me s malim čeka ispred. Izlazi ispred mene neka baka i govori mužu da kud to jadno dijete vodi po ovoj vrućini van. Samo da napomenem da je bilo skoro 19h  Baku udario toplinski val kad je izašla iz klimatiziranog dućana  Jučer me to naživciralo što svatko uzima za pravo komentirati roditeljske postupke jer sam bila neispavana, a danas mi je smiješno 

Nixie
    04. Rujan 2015. 09:05

A meni govore da mu ni slučajno ne dam da puže. Kad pitam zašto, nitko nema odgovor  Što reći?!
    A i nedavno čujem od neke mame kako govori drugoj - pored mene žive da mi dijete puže, nema šanse. Ubijte me ak ja kužim u čemu je problem! Zašt ljudi ne žele da im djeca puzaju?!

cloudy
    04. Rujan 2015. 09:34

Da ne dobiju upalu mjehura 😂 sorry...morala sam hahaha ma...ljudi su blesavi u najmanju ruku....mi smo prespavali kod sveki i sinoć došli iz grada i uzme ona curku koja je taman iz as izašla...i veli joj kak je znojna moraš ju sad kupat...a ja ne kupamo ju svaka 2 dana zbog suhe kože i kupali smo ju sinoć i sutra..ne ne morate i damas..ja sam svoje svaki dan kupala...i oboje imaju suhu kožu 😑

Igorovabebica
    04. Rujan 2015. 12:43

Cloudy-ma da mi stvarno nemamo iste svekrve?  Ma, meni nije jasno, ali sam isto čula da neki roditelji ne žele da im djeca puzaju i nitko nema odgovor! Pa mislim, čekaj, zašto bi to bilo loše? Ja isto kupam Mihaela svaka dva dana da mu se koža ne isuši... a svekrva da ga ne bih smjela (ima 9 mjeseci) kupat isamo u vodi, već i u kamilici... jer ću mu upropastiti kožu...

mmama2
    04. Rujan 2015. 12:56

moj mali puže po parku, po travi, po puteljku, po dućanu hahahah, to su tek pogledi, i to drugih mama

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.