moram priupitat vas dvije koje kupate djecu svaka dva dana da se koza neisusi !!??? jesam li vas dobro razumjela?
ali voda isusuje kozu.
moj maleni ima izrazito suhu kozu(atopijski derm.) i svi su mi doktori rekli da ga nekupam cesto i ne predugo da bude u vodi.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ja svoju okupam svaka dva tri dana i kupamo se oko 5 minuta. Koža joj je ok i jako se voli kupati i čini mi se da to jedva dočeka. Kad počne sjediti to će biti pravi kupanci.
Ne znam zašto puzanje ljudima smeta. Normalna razvojna faza. I ja ću svome dati da puza gdje god hoće pa nek nas gledaju
Ja svoju kupam svaki dan. Imala je prije onaj nastavak za kadicu, sad otkad sjedi sama i po 15 min se brčka. Nekad se sjedne pa je samo otuširam, ali rijetko. Evo baš svaki dan. Koristim Becutan kupku i mlijeko za tijelo. Da pokucam koža super. Jako se znoji, prije je bljucala jako jako, sad jede kašice i tog ima svugdje, nađem malih vrageca pod vratom (), valja se po podu, ako ništa drugo guza joj je cijeli dan u toj peleni. Meni osobno je nezamislivo ne oprati je prije spavanja.
Ja svog kupam u musteli. Svaka 2-3 dana.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja maloga kupam u Becutan kupki i mažem ga mlijekom za tijelo. Za guzu samo Pavlovićeva. Ne volim mu stavljati sve i svašta na kožu, mali nema suhu kožu, ali opet ga kupamo svaka dva dana, mada se sada dosta znoji jer je stalno u pokretu, ali malo ga prebrišem suhom krpicom i operem guzu i to je to. Preporučili su nam kupanje svaka dva dana, jer oni nemaju tako puno lipida na koži kao mi. A kupanje obožava!
Sortiraj odgovore
Najstariji