Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    12. Kolovoz 2015. 23:19

Mene zivcira sta svi znaju sta je mojoj bebi. Dodu na na jedan sat i odma kad zaplace ajme gladna je, sigurno ima grceve, promini joj pelenu... Svi znaju sta joj je osim mene jer ja sam mlada, prva beba i ja neman pojma! Za poludit a tek joj je mjesec dana sta me sve tek ceka...

Nixie
    13. Kolovoz 2015. 09:19

Gricko3

Mene zivcira sta svi znaju sta je mojoj bebi. Dodu na na jedan sat i odma kad zaplace ajme gladna je, sigurno ima grceve, promini joj pelenu… Svi znaju sta joj je osim mene jer ja sam mlada, prva beba i ja neman pojma! Za poludit a tek joj je mjesec dana sta me sve tek ceka…

Točno znam kako ti je! Kod mene to još nije prestalo, al sam se ja naučila da mi na jedno uđe, a na drugo izađe!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Jojo5
    13. Kolovoz 2015. 20:37

Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.

MAMA X2
    13. Kolovoz 2015. 21:15

Jojo5

Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.

Zvuci super.tvoj malac je ko i moj par dana razlike koliko se sjecam mogla bi vec i ja svom onda ponuditi fala ti draga

MAMA X2
    13. Kolovoz 2015. 21:30

Skrenula sam s teme sorry

cloudy
    14. Kolovoz 2015. 13:33

Ooo da...keksi s mlijekom i čokolino za večeru....da,jedva čekam da joj to dam 😦

Nixie
    14. Kolovoz 2015. 16:07

cloudy

Ooo da…keksi s mlijekom i čokolino za večeru….da,jedva čekam da joj to dam 😦

Pa naravno da jedva čekaš. Nećeš valjda biti čudakinja i ne dat djetetu ono što voli?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI