Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    13. Kolovoz 2015. 20:37

Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.

MAMA X2
    13. Kolovoz 2015. 21:30

Skrenula sam s teme sorry

cloudy
    14. Kolovoz 2015. 13:33

Ooo da...keksi s mlijekom i čokolino za večeru....da,jedva čekam da joj to dam 😦

Zac11
    14. Kolovoz 2015. 21:20

cure jedno pitanje, da li tko zna smije li se predvečer bebi dati gris ili rižine pahuljice na rižinom/bademovom/zobenom mlijeku... kako vi dajete gris a da nije na vodi? odmah naglašavam, ne mogu se izdojiti koliko je potrebno inače bi skuhala na svom mlijeku 

Jojo5
    16. Kolovoz 2015. 19:29

Ovo je off topic ali ja mu dam griz napravljen na mlijeku, davala sam mu s prije s vodom ali od kada smo uveli jogurt i sir napravim s punomasnim mlijekom, super mu je, slatko i s guštom pojede. Čokolina i grizolina izbjegavam jer imaju puno šećera no ako baš mi se zalomi neki urnebesni dan pa nemam palente ili griza doma napravim mu to. Možeš mu napraviti i s rižinim i bademovim mlijekom , zašto ne ... Meni je ok i ovako s običnim mlijekom, nema nuspojava. Moj je 9 mj star. Kažu da bi se obično mlijeko trebalo izbjegavati do 1 godine života no nisam našla neke prečvrste razloge za to. ionako cica 4 puta dnevno i s tim mlijekom sam si iskreno olakšala život i manje me cica, bolje spava po noći, nema alergija a AD mi stvarno smrdi i mali to baš ne želi jesti.

Lollypop
    16. Kolovoz 2015. 19:34

Zivcira me buka, glasno pricanje, raspravljanje, premjestanje posuda, skripanje vrata.... Samo hocu mir za bebu i sebe, da kad zaspemo da me nitko nista ne pita. Dode mi da se odselim u hotel.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.