Mene zivcira sta svi znaju sta je mojoj bebi. Dodu na na jedan sat i odma kad zaplace ajme gladna je, sigurno ima grceve, promini joj pelenu... Svi znaju sta joj je osim mene jer ja sam mlada, prva beba i ja neman pojma! Za poludit a tek joj je mjesec dana sta me sve tek ceka...
Mene zivcira sta svi znaju sta je mojoj bebi. Dodu na na jedan sat i odma kad zaplace ajme gladna je, sigurno ima grceve, promini joj pelenu… Svi znaju sta joj je osim mene jer ja sam mlada, prva beba i ja neman pojma! Za poludit a tek joj je mjesec dana sta me sve tek ceka…
Točno znam kako ti je! Kod mene to još nije prestalo, al sam se ja naučila da mi na jedno uđe, a na drugo izađe!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.
Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.
Zvuci super.tvoj malac je ko i moj par dana razlike koliko se sjecam mogla bi vec i ja svom onda ponuditi fala ti draga
Ooo da...keksi s mlijekom i čokolino za večeru....da,jedva čekam da joj to dam 😦
Ooo da…keksi s mlijekom i čokolino za večeru….da,jedva čekam da joj to dam 😦
Pa naravno da jedva čekaš. Nećeš valjda biti čudakinja i ne dat djetetu ono što voli?!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji