Čvrsti jogurt, punomasni . Odem kod bake na plac pa kupim sir pa mu dam i sira npr pomiješam sa tikvicom. I počela sam mu raditi griz s mlijekom, pola mlijeko pola voda. AD mi smrdi i neće baš jesti ali s mlijekom bude super. A jogurt obožavaaaa, poslužim mu s bananom, kupinama ili slično a za večeru mu znam napraviti palentu s jogurtom.
Ooo da...keksi s mlijekom i čokolino za večeru....da,jedva čekam da joj to dam 😦
cure jedno pitanje, da li tko zna smije li se predvečer bebi dati gris ili rižine pahuljice na rižinom/bademovom/zobenom mlijeku... kako vi dajete gris a da nije na vodi? odmah naglašavam, ne mogu se izdojiti koliko je potrebno inače bi skuhala na svom mlijeku
Ovo je off topic ali ja mu dam griz napravljen na mlijeku, davala sam mu s prije s vodom ali od kada smo uveli jogurt i sir napravim s punomasnim mlijekom, super mu je, slatko i s guštom pojede. Čokolina i grizolina izbjegavam jer imaju puno šećera no ako baš mi se zalomi neki urnebesni dan pa nemam palente ili griza doma napravim mu to. Možeš mu napraviti i s rižinim i bademovim mlijekom , zašto ne ... Meni je ok i ovako s običnim mlijekom, nema nuspojava. Moj je 9 mj star. Kažu da bi se obično mlijeko trebalo izbjegavati do 1 godine života no nisam našla neke prečvrste razloge za to. ionako cica 4 puta dnevno i s tim mlijekom sam si iskreno olakšala život i manje me cica, bolje spava po noći, nema alergija a AD mi stvarno smrdi i mali to baš ne želi jesti.
Zivcira me buka, glasno pricanje, raspravljanje, premjestanje posuda, skripanje vrata.... Samo hocu mir za bebu i sebe, da kad zaspemo da me nitko nista ne pita. Dode mi da se odselim u hotel.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji