Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    14. Kolovoz 2015. 21:20

cure jedno pitanje, da li tko zna smije li se predvečer bebi dati gris ili rižine pahuljice na rižinom/bademovom/zobenom mlijeku... kako vi dajete gris a da nije na vodi? odmah naglašavam, ne mogu se izdojiti koliko je potrebno inače bi skuhala na svom mlijeku 

Jojo5
    16. Kolovoz 2015. 19:29

Ovo je off topic ali ja mu dam griz napravljen na mlijeku, davala sam mu s prije s vodom ali od kada smo uveli jogurt i sir napravim s punomasnim mlijekom, super mu je, slatko i s guštom pojede. Čokolina i grizolina izbjegavam jer imaju puno šećera no ako baš mi se zalomi neki urnebesni dan pa nemam palente ili griza doma napravim mu to. Možeš mu napraviti i s rižinim i bademovim mlijekom , zašto ne ... Meni je ok i ovako s običnim mlijekom, nema nuspojava. Moj je 9 mj star. Kažu da bi se obično mlijeko trebalo izbjegavati do 1 godine života no nisam našla neke prečvrste razloge za to. ionako cica 4 puta dnevno i s tim mlijekom sam si iskreno olakšala život i manje me cica, bolje spava po noći, nema alergija a AD mi stvarno smrdi i mali to baš ne želi jesti.

Lollypop
    16. Kolovoz 2015. 19:34

Zivcira me buka, glasno pricanje, raspravljanje, premjestanje posuda, skripanje vrata.... Samo hocu mir za bebu i sebe, da kad zaspemo da me nitko nista ne pita. Dode mi da se odselim u hotel.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Nutella
    17. Kolovoz 2015. 09:35

jojo i ja sam svugdje procitala da se kravlje mlijeko nedaje djeci do godine dana.
    ali opet smatram da je bolje i zdravije domace kravlje mlijeko nego mlijeko u tetrapaku(u njemu stvarno nema nista).a nije mi padalo na pamet da mu kupujem dohranu,pored toliko svog mlijeka,samo ga nisam htjela vise dojit od 9 mjeseci.

Lollypop-odseli se ako ikako mozes.uvijek sam govorila da bi otisla i u supu zivjeti samo da imam svoj mir.svoja kucica svoja slobodica.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Jojo5
    17. Kolovoz 2015. 22:20

a ne znam , živcira me kada ne znam :D vidim da mu je ok a sada da mu guram AD  sa žitaricama pa mi plače dok jede prska, nije sretan s tim a ni sa samom vodom. Onda se ja živciram. Ne znam kaj bi drugo onda nego punomasno mlijeko... ionako još cica kasnije i po noći ujutro u podne... valjda dobije dosta mlijeka...živcira me to kada ne znam koliko stvarno mlijeka pojede tako da te shvaćam ako nisi htjela dulje dojiti samo se brinem stalno oko količine i kvalitete mlijeka- I živcira me kada njegov tata koji ga čuva pola dana mu stalno daje kekse ili dvopek a ja nemam kontroli uf frik hahaha

Nixie
    17. Kolovoz 2015. 23:27

Ja sad ništ nisam shvatila. Odmah da kažem, super ak ti nema reakciju na kravlje mlijeko i nisi jedina za koju znam da je ranije dala, al ne kužim zašt ak imaš svog mlijeka?
    A Nutella, ako smijem pitati (ak zadirem u privatnost previše, ignoriraj me), zašt nisi htjela dojiti dulje od 9 mjeseci? Zbog posla il nešt deseto?

• Nutella
    18. Kolovoz 2015. 11:02

Nixie to zadnje hahah,to deseto. znam da mnoge mame planiraju dojit sto duze mogu(tko voli nek izvoli),al mene zivcira kad dijete vec zna sta je sisa,vec je dovoljno veliko,i svugdje te povlaci za majicu.i mislila sam ga dojit od 9mjeseci do godine najdalje,ali tako se potrefilo,pocela ga odbijat preko dana pa je nocne sam izbacio.
    nije imao nikad reakciju na mlijeko,to sam mu dala i prije nego je prestao dojit da vidim kako ce prihvatit,i dobro je podnio pa smo nastavili s kravljim.ispocetka razvodnjeno poslije cisto.

Nixie
    18. Kolovoz 2015. 11:53

Nutella

Nixie to zadnje hahah,to deseto. znam da mnoge mame planiraju dojit sto duze mogu(tko voli nek izvoli),al mene zivcira kad dijete vec zna sta je sisa,vec je dovoljno veliko,i svugdje te povlaci za majicu.i mislila sam ga dojit od 9mjeseci do godine najdalje,ali tako se potrefilo,pocela ga odbijat preko dana pa je nocne sam izbacio.
    nije imao nikad reakciju na mlijeko,to sam mu dala i prije nego je prestao dojit da vidim kako ce prihvatit,i dobro je podnio pa smo nastavili s kravljim.ispocetka razvodnjeno poslije cisto.

Aha. Pa ok. Svatko ima pravo na izbor :-)

• Nutella
    18. Kolovoz 2015. 12:55

ma naravno,tko voli nek doji do 5godina.ja nisam za to da me dijete svugdje rasprema 
    lijepo je dojenje,uzivali smo i ja i on,ali bilo nam je dosta.

Buco tvoj
    24. Kolovoz 2015. 13:55

Mene zivcira sve. Di joj je kapica (a vani ni v od vjetra, ni s od sunca), daj joj dohranu ( prvi mjesec dobila 1400g), obuci ju, svuci ju, vruce joj je, hladno joj je, pokriju ju sa garom, pa sa dekicom. Plaxe zbog grceva->jel bolesna jel ju boli sta. Zasto ona cendra kad je pospana. Aaaaaaaa ubite me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI