Mislim da je jedno 90 % žena koje me zvalo za vrijeme i poslije trudnoće pitalo koliko sam kila dobila i izgubila,a one koje su trudne i za koliko sam izgubila trbuh,jesam dobila strije i slične pizdarije...ne moram ni dodati da sam nakon poroda poprilično filtrirala broj "prijatelja" u životu.
Smatram da dijete treba svoje vrijeme nasamo sa bakom,dedom,tatom i da im ja ne moram visiti nad glavom,nikom drugom ne vjerujem i nikom drugom ju ne dam osim njima i to mi je ok
Mary najbolji argument je uvijek bebino napredovanje na tezini,samo reci takvim zabadalima i dusebriznicima da nisi luda kraj svog mlijeka koje je priroda "adaptirala"posebno za tvoju curku da ju filas s bilo cim drugim,eto diplomatski odgovor na koji nema sto vise ni reci ni pitati,manje vise svima nekad netko pametuje o cemu nema pojma a ni iskustva s dojenjem.Grcevi jesu koma i muka za tebe i bebu ali su prolazni,tvoje mlijekeco ih samo ublazava.
Bas to za kile..svi kad nazovu ili se jave porukom prvo kak je mali onda jel ti ostalo puno kila ne kuzim kaj je to tak bitno..samo odgovorim da nemam pojma jer nemam vagu doma😆😆😆
Meni je baka bila najjača,kak mi je termin bio u 12 mj. i ona me nije vidjela par mjeseci,evo nje 1.12.sa svojom jaknom br.75 valjda hahahahhaha,kao pa toliko se inače žene zdebljaju u trudnoći,a ti nisi ništa hahahahha
Ha ha ha baka je zakon a ima zena kaj se udebljaju,neke moje kolegice po 20-25 kg..ja sam bila na +14 kad sam isla rodit a na moju "nizinu" od nategnutih 160 se bas vidla svaka kila😁Sad je valjda sve ok..ode to brzo s nacicavanjem😉
Kilice, kilice.. ja kad vele za malu kak je lijepa uvijek skomentiram a viditee mamu što je zgodna hahah i onda ljudi ostanu bez riječi, misle vidi budale XD Šalu na stranu, ja sam došla iz bolnice mršavija nego prije trudnoće i otad se samo nižu kile..neki dan kod ginića, menga neredovita, hormonalni poremećaj, debljanje, policistični jajnici..eto ti vraga..sad pijem tablete. Nek smo mi zdrave, pa makar i bucke. Zabole me ko što misli. Ja sam sebi lijepa (i umišljena haha), svome mužu sam lijepa, a za babe dosadne me ne zanima.
Ja na takva pametovanja samo kažem: Ako ja sve radim krivo zašto onda imam tako dobro dijete?Spava, ne plače, jede sve, igra se, super napreduje, nikad bolesna. I svi zašute.
Sortiraj odgovore
Najstariji