Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pixy1122
    10. Kolovoz 2015. 20:28

Mene zivcira sto si ljudi daju zapravo komentirati mene, moje dijete.. . Tipa; zar nije prevruce za setnju... neka baba na cesti mi kaze l.... Ja ostala u soku hahah i sam otisla. Nije bilo vruce  i sta ona zna di ja idem... mozda  na pregled....
    strasno i to je samo jedna u nizu a dijete mi ima tek 2 mj.

cloudy
    11. Kolovoz 2015. 18:47

Meni je jedna u petom mjesecu rekla nek.maknem dijete sa sunca (bile u hladu s krovićem na kolicima a curka spavala) jer će mi dijete oslijepit 😯

MAMA X2
    12. Kolovoz 2015. 13:53

Iskreno puno tog me zivcira od okoline nepotrebni savjeti itd al nekad samu sebe zivciram pretjeranom brigom i opterecivanjem oko malog oko svega panicarim i dizem frku vezano za njega ...frik sam totalni

Gricko3
    12. Kolovoz 2015. 23:19

Mene zivcira sta svi znaju sta je mojoj bebi. Dodu na na jedan sat i odma kad zaplace ajme gladna je, sigurno ima grceve, promini joj pelenu... Svi znaju sta joj je osim mene jer ja sam mlada, prva beba i ja neman pojma! Za poludit a tek joj je mjesec dana sta me sve tek ceka...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.