Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    05. Kolovoz 2015. 10:34

Valjda sam u pms u ali od kada sam postala mama me nije puno toga živciralo. Sada je valjda umor uzeo svoje. Živciraju me glupi komentari okoline i usporedbe djece, živciraju me doktori koji ofrlje rade svoj posao pa ja moram biti dosadna mama koja ih maltretira , živcira me moj dečko koji se ne želi ustati po noći i umiriti dijete jer misli da je cica sve isto kao i njegov sin koji bi valjda cicao cijeli dan, živcira me dojenje i beba koja kada me vidi vrišti kao da sam hodajuća cica i onda još malo vrišti jer kada ga ja idem uspavati neće spavati bez cice . Tati lijepo zaspe bez cice ???
    Živcira me buđenje po noći više od dva puta i nacicavanje a još me više živcira kada nakon toga ne zaspe.
    živcira me što nemam vremena za sebe da si nokte sredim ili se otuširam na miru jer njegov tata kada sam ja doma pusti sve i to je to ženo skuhaj, operi, spremi i hendlaj s djetetom a operi se sutra. e onda mama smrdi dok beba ne ode spavati. Beba je kao kraljevna na zrnu graška sve mu smeta dok spava a stvarno ga nisam učila da spava bez buke eto takav je. e onda ako sam sretna oprati ću se na miru ali on će se sigurno probuditi i vrištati.
    živciraju me moje frendice koje od kada sam rodila me uopće ne zovu da se družimo valjda im beba smeta, nek se je...u. Iz istog razloga me živcira moj brat a i tata.
    Živcira me i svekrva koja je dala moju autosjedalicu nekoj ženi nabavila drugu i sada ju već mjesecima voza po hrvatskoj a ja nemam je..nu autosjedalicu.
    Imam još milijardu stvrari za reći koje me živciraju ali i ovako je predugačak post a nije mi ništa lakše.

Mary36
    05. Kolovoz 2015. 16:01

Ha, ha jojo5 tvoj post je urnebesan, tako sam se nasmijala Meni još najmanje ide na živce beba i njeno noćno nacicavanje...nerviraju me ti ljudi koji u sve zabadaju nos. Svako živ ko me nazove prvo pita da li dojim, wtf?! Sva sreća da nam dojenje super ide jer bi u protivnom tek prošvikala. Ili svekrvini komentari: ''Moji su već s dva mjeseca spavali cijelu noć i s tri normalno jeli''...mislim super kad ih je našopala svim i svačim da su spavali ko topovi. To što sada moj muž ima grozne probavne probleme je vjerojatno radi mog kuhanja a ne nečeg drugog. I da to s prijateljicama je nevjerojatno! Kakve prasice! Dok sam bila trudna nisu me nikamo zvale, čak ni na događaje koje ritualno posječujemo već godinama, a kamoli da me sada zovu. Ne kužim baš, ko da sam od jednom invalid ili ne znam što. A i muž me naravno nanervira koliko može sa svim i svačim. Jako me nervira i moj polubrat koji se još uopće nije ni javio niti mi čestitao od kada sam rodila. I onda kažu da mladež nije nekulturna.

Mary36
    05. Kolovoz 2015. 16:04

E da, posebno me nervira i moj svekar koji mi uletava u stan bez kucanja, a ja nasred sobe stojim bez majice jer sam upravo dojila...i on to još ni ne primjeti nego navali vrišteći od sreće na malu i svu je zgužva dok je diže jer ne zna držati dijete...

cloudy
    05. Kolovoz 2015. 17:11

Curke...ne dajte se :)   mene ništ već neko vrijeme ne živcira i baš sam si ok...i to od kad aam svekrvu pred jedno mj i pol skoro stjerala u rodni kraj...uspjela sam se skulirat da ju ne pošaljem al sam se baš ispucala taj dan i od tad je mir s pametovanjem :) sad čekam jesen pa da me opet krenu pilit s joj njoj je hladno spikom...ql nek krenu budu ipet čuli isto ko u 6mj

medsr
    05. Kolovoz 2015. 18:09

Kad smo kod toga s prijateljicama i kod mene slicna situacija..nekad me zovu na kavu ali odmah napomenu da je kava bez djece,a cesto kad ih zovem da ujutro skoknemo na kavu s djecom(u skopu kafica je prekrasno igraliste i livada) odgovor bude..daj se javi dok ti muz bude doma da ti cuva malog nejde mi se s djecom jer me zivciraju i tak..bas sam razocarana..a moj mali jedva ceka da nekud idemo..

cloudy
    05. Kolovoz 2015. 22:11

Ma...ja to uopće ne kužim...ja sam dosad na sve i jednoj kavi bila.s.curkom....s tim da ljudi s kojima se družim nemaju djece...još ju uredno i dojim di god smo...i nitko nema frku s tim...curke...mjenjajte društvo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.