Ma...ja to uopće ne kužim...ja sam dosad na sve i jednoj kavi bila.s.curkom....s tim da ljudi s kojima se družim nemaju djece...još ju uredno i dojim di god smo...i nitko nema frku s tim...curke...mjenjajte društvo
Ma...ja to uopće ne kužim...ja sam dosad na sve i jednoj kavi bila.s.curkom....s tim da ljudi s kojima se družim nemaju djece...još ju uredno i dojim di god smo...i nitko nema frku s tim...curke...mjenjajte društvo
Ja sam neki dan dala lekciju svom mužu. Totalno se opustio. Kao on radi, dođe doma, umoran je i više ništa mu se ne da. Ma nemoj? I onda mi još kaže da sam ja doma da nemam od čega bit umorna?? Pa pi*da ti strinina! Ne moram ja uz malu kuhat i pospremat kad je on doma,ne moram ja baš svaku pelenu promijeniti kad je on doma i biti smrdljiva, kak jojo kaže. U šetnju ide rijetko jer se gosponu ne da! Pa ne da se ni meni ni hodati ni dizati se po noći, ali radim to za svoje dijete i briga nju jer mene boli glava cijeli dan, niti želim da to zna. Dobit će svoju šetnju koliko god mi teško jer ju obožava. Nisam 2 mj išla kod dr, a imam upalu uha. To kad smo doma s djecom malo koji muž cijeni. Barem onoliko koliko treba. Od 7 ujutro do 10 navečer ne sjednem, doslovno. Sve je lančana reakcija šetnja, radi kašicu, kuhaj nama, uspavljuj ju, posremaj, odi u dućan kad se digne, guraj kolica u auto, opet radi kašicu, uspavljauj, peglaj, opet šeći, kupaj, radi večeru, budi nasmijana kad on dođe doma jer ne daj bože da velim kak sam umorna odmah sam baba stara. E sad je deda stari na "tečaju" i nek se lijepo brine za dijete kako i doliči ocu. Da se razumijemo, nije meni teško, ali tipa situacija, kuham ručak, gore tri ringa na štednjaku, jedva to pohvatam (hihi) mala je u hranilici i usput čagam da ju zabavim, pokaka se, gasi ručak i odi ju presvuč jer njemu je to fuj. Umjesto da kuham u miru i on je ode presvuć jer je ionako doma. Uf sad sam se i ja raspisala. ;)
hhahaha ajoooj baš sam se nasmijala sad, mene od kada sam drugi put mama živciram jedino ja sama.. totalno sam se pogubila, baš sam baba postala, sve je oko njih a oni mi idu na živce, tlak na 500 kad D treba jest jer eto ne jede ništa osim cice, to mi nije bed jer je zaista najjednostavnije, niti suđa, niti kuhanja i grijanja stana u kojem je i ovako 800 miljuna stupnjeva.. P me nervira kad idemo van, ne skida se sa autića, drugima ne da vozit, juri ko budala, sam gledam kak će preletit preko njega i sve zube si izbit, mm me uopće ne nervira jer ga i ne vidim, radi od - do, dođe iz 24 satnog dežurstva i za kiflu je.. i u svemu tome, pitam se zar je zaista netko od njih kriv za išta, osim mene same kaj se dam nervirat i kaise rviram zbog nečeg tako prolaznog, malog i nebitnog, kao što je presvlačenje pelene i pranje guzice bio on ili ne bio doma jer ionako sam brža i "stručnija" od njega, ionako stvarnoo trebam 2 minute, a ako ju on presvuče imalabudem nekaj za proki+omentirat , prema tome bolje da to napravim sama
url=https://lilypie.com]
Hehe tako sam ja sve lijepo umjesto njega jer sam brža, al desi se eto da moram do doktora i kaj, ne zna ju ni presvuć ni nahranit. Joj kad se sjetim svog buraza, dizao se noću hranit malu, prematao ju, kupao..dobro žena mu je stvarno bila arhivski primjerak koji niš nije radio al..
jooooj, vidim da nam je svima veselo evo iskreno, mene vezano uz Milu ništa ne živcira (ni dizanje po noći, ni stalno dojenje, ni kuhanje kašica koje ne pojede baš, ni nervoza i plakanje zbog zubića - izbile joj donje jedinice) čak i s frendicama tu i tamo pijem kavu (ove koje nemaju djecu) s ovima koje imaju malo češće... aliiiii, mene živcira što ja osim toga (evo sad još pišem i diplomski) ne stignem apsolutno ništa, sve ostalo su ofrlje, nit stignem očistit kak treba, nit speglat (samo Milin veš i muževe košulje za posao), ak skuham za nas onda je to za dva tri dana (užas, kaj da vam velim) Muža nema doma od do, moja mama i nije baš previše zainteresirana za unuku (e to me ubija, ne treba doći čistiti i pospremati, ali da ne može doći i pol sata držati unuku u krilu , svekar i svekrva su u penziji i cijelo su ljeto na moru)
Tak da eto moje dame, svima nam dodje na isto, nekome malo lakše nekome teže, ali mi smo mame i to je najbitnije i najvrijednije
selo veselo!!!
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Cure...oko čišćenja se ne vrijedi živcirat i oko takvih banalnih stvar...kako je curka propuzala ima je svuda i sad svaki dan usisam i prebrišem podove tak da je to riješeno...a što se peglanja tiče..peglam njeno i od dragog za posao..ostalo čeka hladnije dane
Sortiraj odgovore
Najstariji