Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    24. Lipanj 2015. 10:46

imas moju podrsku. tvom je dijetetu tek koliko,8mjeseci!? jos je premali,nemoj ga forsirat.ako vec imate termin kod fizijatra,idi,ali vidjet ces sta ce ti rec.uopce se netrebas brinut.
    sad opet imam jedan primjer,3 djece(braca i sestre) koja uopce nisu puzala,samo su sa nekih 14mjeseci prohodala.znaci preskocili su tu fazu puzanja,kad su ustali na noge,bili su dugo nestabilni ali djeci nefali nista.hvala bogu.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Nutella
    24. Lipanj 2015. 16:40

ma nema na cemu draga.
    ja sam imala jako puno mladih zena sa puno male djece oko sebe,i svaka od njih sa svakim dijetom je prosla isti proces(pametovanje iz okoline,pogresne procjene doktora)...kad sve skupis vidis da je svaka mama svom dijetu najbolje znala.
    samo se javi na klokanicu,ovdje ces uvijek imat podrsku od svih nas.

• Nutella
    24. Lipanj 2015. 16:41

I OBAVEZNO JAVI KAD PROPUZE 

mmama2
    24. Lipanj 2015. 22:27

Moj stariji sin je sa 7 mj stao na svoje noge, sam i sa 12 bez ikakve pomoci prohodao, nema dana puzajuceg staza, iiiiiiiii normalno hoda i trci, dapace i jako je stabilan, pada rijetko sad sa 3 god.. Mladi je sa 9 tek puzat poceo i sad sa 11 se polako dize uz namjestaj i kuzi za kaj su noge.. Cure samo polako i pratite svoje dijete majcinski instinkt je nepogrijesiv

url=https://lilypie.com]

Lollypop
    25. Lipanj 2015. 17:56

A kad krenu usporedivanja pricanja...ciji je prije rekao mama-tata, slagao recenice..kao da mjesec, dva, tri, po godine, igra neku ulogu..bitno da dijete razumije a kojom brzinom i koliko puno prica je individualno, netko ce prije netko ce posli, netko oko sebe ima 5 ljudi koji stalno pricaju a neke bebe su samo sa mamom...ja jos nisam mama ali biti cu uskoro i vec mi se gade ta usporedivanja, natjecanja i sl.  To je fakat ruzno. Nazalost oko mene same bebe i imat ce ih cca 10 za usporedbu u familiji, vec se jezim...kad to krene 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Nutella
    25. Lipanj 2015. 23:31

draga moja Lollypop iz iskustva ti mogu reci: sa svojima je najgore.
    a dobro kazes ni pola godine neznaci nista.

antonio
    26. Lipanj 2015. 06:38

Moj prvi sin nikad ama nikad nije htio puzat ma niti lezat na trbuhu.,.a sa godinu dana prohodao.,.drugi sin poceo puzat sa sedam mj a prohodao sa godinu i dva mj.,evo mala ima za par dana 11 mj i puze kao zmijica a dize se uz namjestaj i hoda mislim ima tu i padova i vec par kvrgica na glavi.,.,ali svako djete je drukcije evo ja ih imam tri i ssvi su nebo zemlja razliciti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.