Malo mi fali da im pocnem slati scenarije za "Krv nije voda". Mislim da bi I za njih bilo previse iritantno to sto bi im sve slozila unutra
14.06.2014. L ♥
*****moram se ispucat**** došli svekiji jutros oko 10... i izađem van s curkom da ih pozdravim... na sebi ima bodić kratih rukava, majcu dugih i tajce i čarape...i čim su ju vidjeli njoj je hladno, njoj je hladno, hladne su joj ruke (stano su joj hladne i kad je bilo 35 bile su joj hladne) i ja nije joj hladno znam...ne njoj je hladno njoj je hladno...i velim probajte joj iza vrat to je mjerilo jel joj hladno il nije... komentar svekra dobro ti sve znaš...i ja na to pa znam to je i pedica rekla (mislim u sebi - znam više od tebe ziher bez obzira na godine jer ja proučavam internet i čitam i tako...) svekrva popizdila na mene jer im proturiječim i ona je odgojila njih dvoje i trebala bi ju poslušat... a onda sam ja puka jer više fakat ne mogu to durat... svaki put kad ju vide tupe da joj je hladno.... pa sam ju pitala jel ona misli da sam ja mutava i da ne znam il koji k**** i da valjda znam sa svojih 28 jel mom djetetu hladno il ne... na kraju se ona napizdila na mene da kakva sam ja to kad ja povisujem ton...da sam arogantna bla bla bla... helouuu.... počeli ste mi pametovat o mom djetetu u mojoj kući.... baš sam pop*****
opet ista scena ko prošle godine kad sam bila trudna i kad su tupili da nećemo moć bit doma kad rodim da ću morat bit kod njih i tako..dok nisam pukla i rekla da me puste na miru više da ih ne mogu slušat i durat...i onda je bio mir... valjda će i sad...
sad mi je bolje... manje sam živčana ...
Ah,kužim te draga...mi jutros išli pogledati za hranilicu,stara i deda su je čuvali kod nas...bili su u šetnji,stara je izvukla iz zimskog maloj termo čarape i baseball jaknu koja je podfutrana iznutra,mi smo se samo popišali od smijeha na to,jer ja više riječi za nju nemam
Deda je rekao da je prvo pitao jel treba skafander izvadit za svaki slučaj
Deda je rekao da je prvo pitao jel treba skafander izvadit za svaki slučaj
Da,u čak je i Bakulu počela gledat da vidi kaj bu maloj obukla za šetnju
ono....ti starci meni fakat nisu jasni...oni u kratkim rukavima, i tupe kak je njoj hladno....fu** off.... sve si razmišljam bil ložila grijanje danas il ne ja mogu bit kul do određene granice i tolerirat,al kad krenu s onima ja sam odgojila dvoje, ja znam e tu flipnem pošteno....aaaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji