Ma gle,ja sa mislila da se neke stvari mogu riješiti razgovorom,pa deranjem,pa svađom,pa ponavljanjem jednog te istog,ali nakon 6 mj.vidim da su se stvari promijenile za nijansu,dvije...dakle,ono što me najviše iritira,ona još uvijek radi.Znači radi namjerno da bi bilo po njenom.
Mi ćemo ostati na jednom djetetu (za sada),ali ti ih planiraš još,pa razmisli jesu li ti ljudi vrijedni trošenja tvoje energije i živaca,jer ih moraš trpiti do kraja njihovog života,a to ti je najmanje 20.g
Znači ono kaj sad proživljavaš multipliciraj po djetetu.
Moraš se dovesti do onog kroz jedno uho unutra-kroz drugo van,inače buš posijedila do 30.Moja stara uživa u tim prepucavanjima,a popizdi kad ju izignoriram,tak da tako mislim nastaviti i dalje.Eto,ona je danas očekivala raspravu,a mi smo se popišali od smijeha-sori zajeb...u suprotnom bi se svađali dva sata i pokvarili si dan,a toga mi je više pun kufer
Ma gle,ja sa mislila da se neke stvari mogu riješiti razgovorom,pa deranjem,pa svađom,pa ponavljanjem jednog te istog,ali nakon 6 mj.vidim da su se stvari promijenile za nijansu,dvije...dakle,ono što me najviše iritira,ona još uvijek radi.Znači radi namjerno da bi bilo po njenom.
Mi ćemo ostati na jednom djetetu (za sada),ali ti ih planiraš još,pa razmisli jesu li ti ljudi vrijedni trošenja tvoje energije i živaca,jer ih moraš trpiti do kraja njihovog života,a to ti je najmanje 20.g
Znači ono kaj sad proživljavaš multipliciraj po djetetu.
Moraš se dovesti do onog kroz jedno uho unutra-kroz drugo van,inače buš posijedila do 30.Moja stara uživa u tim prepucavanjima,a popizdi kad ju izignoriram,tak da tako mislim nastaviti i dalje.Eto,ona je danas očekivala raspravu,a mi smo se popišali od smijeha-sori zajeb...u suprotnom bi se svađali dva sata i pokvarili si dan,a toga mi je više pun kufer
ma dobar dio vremena ide ona na jedno nutra, na drugo van al nekad ne mogu više...dragi je danas isto skužio da su me raspilili i bio je s njima nasamo...sad, ne znam jel im šta rekao al bili su mirni poslije toga...čak dok smo jeli roštilj, a L je kao i obično mlatila rukama i nogama kad je vidjela klopu nisu ništa pretjerano komentirali....samo bude i ona to uskoro,a na moje da će se njoj kad za to dođe vrijeme radit posebno meso bez tone soli i papra komentirali pa i bolje je tako....prije par dana na moju opasku za ljute kobase odgovor je bio pa šta će joj bit, kak smo svi mi.....
ja se sve nadam da će s drugom, a i trećom bebom odskakutat sa savjetima...ako ništa imat ću i ja onu i ja sam ih odgojila jedno/dvoje prije hiihi
Koja je spika sa tim kobasicama kod vas..srecom pa kod nas u dalmaciji nisu kobasice u djiru, nego riba. Moje ce isti leso ribu bice svaki dan, sto mi je jos ok. Taman posla da ditetu od 6 miseci dajes ljutu kobasicu... Ahhh
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Joj drage mame,ma ti stariji sve znaju bolje od nas,ja eto imam 37.god.i ne znam što mom djetetu treba...već sam na te starce postala i imuna,ali kad cujem osuđivanja mama između sebe..to je nešto što je postalo uobičajeno i nažalost normalno...Otkad sam rodila,to su pametovanja sa svih strana...nisu to dobronamjerni savjeti(dobar savjet ću uvijek poslušati),to je jednostavno postalo ispiranje mozga...Danas je majčinstvo postalo utrka,natjecanje čije će dijete prije propuzati,čije ima više zuba,ko je prije prohodao...bebe su postali mali roboti koji se moraju razvijati po nekim tablicama...Ništa više ne ide prirodno...Moj sin ima 8.mj.i eto još nije zainteresiran za puzanje....jednostavno mu se ne da(normalna je beba sa normalnim razvojem za svoju dob)....ali eto,mislim da bi bilo suvišno išta više pisati čega sam se sve naslušala u vezi toga....
dalia potpuno si upravu.bas je postalo natjecanje majki moje dijete ovo radi ovako moje dijete onako,moje moze ovo,a moje moze ono.pa kad vidis da majke forsiraju djecu da puzu,hodaju,crtaju,broje i tako nesto,tocno mi se sve zgadi.
moj je tek sa 11mjeseci prvi put samostalno ustao na noge,uz kauc,i tek tad je shvatio da bi se mogao kretat i poceo puzat.da bi sa 13mjeseci prohodao.
a ubijali su me s tim: uzmi ga za ruke i vodaj ga,citav dan ga vodaj,nemoze dijete znat dok mu nepokazes...ajme majko! a nemozes im objasnit da je dijete jednostavno lijeno.i danas sa 26mjeseci igra se sa igrackama oko kojih netreba puno hodat.a nema nikakav problem,hvala bogu,jer na tobogan se popne ´´trceci´´,kad s tatom suta loptu nebi citav dan stao.a sve ostalo-laganini
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
moj necak je sa 10mj.vec hodao,a moj mali sa 11 tek propuzao. pa sta sad,djeca nisu ista.netreba oko toga radit dramu.mene su ispripadali vodaj ga,vodaj ga,pa sam se bojala da s dijetom nije nesto kako treba.a poslije se mislim koja sam ja budala,vjerujem svakoj babi iz sela.
a i doktori boze dragi,neznam dali i njima treba puno vjerovat.
i da,to sto kazes svako drugo dijete ide na vjezbe,i za svaku sitnicu idi ovom doktoru,idi onom doktoru,i onda kazu ´´prije su djeca bila zdravija´´.
ni danas nasa djeca nisu bolesna i nesposobna,samo ih se proglasava takvim radi znanstvenika i njihovih tablica,a mnogi ih se drze ko pijan plota.
pustimo djecu nek se razvijaju po redu,sve ce doc na svoje.nije dobro ni forsiranjem proskocit neku fazu u kojoj neko lijenije dijete ´´kasni´´.
Sortiraj odgovore
Najstariji