Chocolate, drago mi je da je s bebolinom sve super!
Nikad ne znas moze se ona jos okrenuti. Znam curku kojoj se u tjednu prije poroda, beba okrenula na zadak, a do tad je bila dobro okrenuta :-). Tak da sve je moguce jos!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
chocolate super da je bebica dobro,ali stvarno suosjecam s tobom sto se jos nije okrenula...drzim palceve da se cim prije okrene dok jos nesto malo ima mjesta...
Laura 21.08.2014 :-*
Ajoooj!! Baš sam mislila da će se okrenuti!! možda još bude. Si jako tužna i zabrinuta?
Chocolate super za tvoju curku bas mi je drago sta je sve supac drzimo palcice da se okrene ubrzo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam svima za podršku..
bjap nisam ni tužna ni zabrinuta, vjerujem nekako da će se ipak okrenuti do termina. Najvažnije mi je da je s bebom sve u redu. A ako slučajno dođe do carskog, znam da sam u sigurnim rukama, a i bolje tako nego da se i beba i ja mučimo prirodnim porodom.. Ugl još uvijek ne gubim nadu..
antonio, napokon nemam stalni pritisak kao prije, ali još uvijek idem često na wc i po danu i po noći, al bar lakše hodam. Nadam se samo da ćeš i ti ubrzo dočekati takvo olakšanje..
milamil čekat ćemo, moliti ćemo se, nadati i držati fige.. ne znam sada koliko je to istina, maloprije mi je jedna susjeda rekla da je njena kćer što više ležala na desnom boku i da je čak osjetila kad se mali okrenuo.. Sad ne znam jeli do toga ili ne, i ne znam koliko je pametno često ležati na desnom boku s obzirom da tokom trudnoće više preporučuju ležanje na lijevom..
Mislim da to ipak nije toliko strašno, ako mora tako biti valjda postoji razlog, obzirom da su tolike žene rodile carskim. Što kažeš samo neka je sve u redu. Ja ležim stvarno na oba boka, ne leđima ne mogu niti malo, uguših se . Mislim da sam baš na klokanici pročitala kao da je dobro ležati 10 min na lijevom, pa malo na leđima, koliko možeš izdržati i onda 10 min na desnom, to je kao neka vježba. Ja još ništa ne pokušavam nego prepuštam bebici, barem do idućeg uzv pa šta mi doktor kaže tako ću raditi. Ja ti svog bebulinka trenutno osjetim skroz desno ispod rebra (zna se ispupčiti kao jaje), i onda lijevo od pupka, isto ispupčeno, i dolje skroz nisko, i tako već par dana, al ne mogu skužiti šta je koji dio
, ali vidim da se tako ugnjezdio
Sortiraj odgovore
Najstariji