Spuštanje bebe u zdjelicu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    09. Svibanj 2014. 13:21

milamil i meni ovi pozitivni primjeri davaju nadu da će se okrenuti, ali kod nas je bar takva praksa da ako je beba na zadak, onda se dogovara carski rez, i čak se ne čeka termin, nego to bude već od 38og tjedna, zašto ne znam. Vjerojatno iz tog razloga trebaš doći u bolnicu pa da napraviš sve potrebne pretrage, od krvi do anesteziologa.. 
    Janjich nemaš razloga za brigu, još uvijek ima i više nego dovoljno vremena da se beba okrene.. :)

• milamil
    09. Svibanj 2014. 15:42

Pa da, zato je onda on meni rekao da dođem u bolnicu sa 38 t. i da bi mi sa 39 napravili carski, jer je maleni po uzv tjedan dana napredniji. Jutros sam se u 4 probudila i valjda od tolikog razmišljanja ja si  umislila da se okreće, joj koloko god pokušavala biti opuštena, to je jednostavno nemoguće.

chocolate
    09. Svibanj 2014. 16:49

Znam kako ti je, ja sam cak pocela raditi one vježbe, malo desni bok, leđa, pa lijevi bok, cak uzmem iPod i slušalice stavim skroz nisko pa joj puštam muziku navodno bi se trebali okrenuti za zvukom, al mislim da nista ne djeluje, jer koliko primjetim jos se nije okrenula, mozda se varam. Mozda jos da probam dubiti na glavi?! 
    Ja sam se cula s mojim ginekologom pa ipak iduci tjedan opet idem  na uzv pa cemo vidjeti. 

• milamil
    09. Svibanj 2014. 21:32

Ajde ja se nadam da ce nešto od toga uspjeti, ja ništa ne radim, ne znam ni sama , molim se pa šta bude, imam još vremena do odlaska u bolnicu pa se nadam. Jedino mi je rekao ako dobijem trudove da odmah dođem, da ništa ne čekam, to valjda jer je na zadak pa da mogu prirediti za carski. Sad me i to plasi, jer ne znam kakvi su trudovi. Leđa me svakako bole pa valjda cu znati prepoznati ukoliko se pojave. Sretno ti idući tjedan i molim i za tebe i tvoju curu da se okrene.I još nešto što mi je čudno bilo, kao s 34 tjedna beba bila 2474 gr, a sada u srijedu sa 36+1 je skoro 3500, nekako mi to malo previše u tako kratko vrijeme.

chocolate
    09. Svibanj 2014. 23:02

Nadam se da će se i moja cura i tvoj dečko okrenuti.. A trudove vjerujem da ćeš prepoznati, kažu da počinju kao menstrualna bol koja se svuda širi i još leđa bole, tako da vjerujem da ćeš znati da je to to.. 
    Malo jest velika razlika, u dva tjedna da dobije kilo.. vjerojatno su se malo preračunali. Nemoj se uopće opterećivati tim brojevima, bitno da je s bebom sve u redu..

• milamil
    13. Svibanj 2014. 13:08

Drage moje, evo dolazim s ctg-a i pregleda, kratki uzv samo da se vidi da li se maleni okrenuo, ali nije, tako da preksutra idem u bolnicu a carski bi se napravio idući tjedan. chocolate ima li kod tebe novosti, nadam se da se tvoja cura okrenula.

Tina0208
    13. Svibanj 2014. 13:31

jooj draga milamil zao mi je sto se bebica nije okrenula...a kaj vele da se vise ne stigne okrenuti??

Laura 21.08.2014 :-*

majchi_k
    13. Svibanj 2014. 13:39

da meni se u rađaoni samo dvaput mala okrenula hahahaha al srecom na vrijeme je bila glavicom dole  mislili su da ima aparati ne rade dobro daj sad ovak daj sad onak.....hahahaha

• milamil
    13. Svibanj 2014. 13:39

Da, to mi je u biti odmah doktor rekao pošto sam prvorotka, ali ja se nekako nadala, i još se nadam, čuda uvijek postoje.Žao i meni, ali opet je valjda to sve s nekim razlogom pa sam sada usmjerena samo na zdravlje bebe, nije više bitno kako, samo da bude sve dobro s bebaćem. Budem se javila iz bolnice, nadam se da ću imati net ;)

chocolate
    13. Svibanj 2014. 13:44

milamil baš si mi jutros pala na pamet.. Žao mi je što se dečko nije okrenuo.. A znaš li išta u vezi carskog, koju češ anesteziju, što i kako? Meni se čini da se ni moja cura nije okrenula, al ginekolog mi popodne radi pa ću ga zvati poslije kad da dođem na uzv..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.