Spuštanje bebe u zdjelicu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentinaR
    30. Svibanj 2014. 15:00

Ja ulazim u 32.tjedan. U prvoj trudnoći stomak mi je visio doslovno. Oduvijek sam nisko nosila. Svakih pola sata na wc,bolovi u leđima,pritisak..strašno. Rekli su mi rodit ćeš bez problema. Nakon sati i sati trudova,završila na carskom. Ista priča se ponavlja i sada. Samo je sada još uvijek beba na zadak. Obzirom da idem na carski ponovno, ne brinem. Neke žene nose visoko,neke nisko. Nekima se trbuh spusti dan prije,nekima malo,nekima uopće. Važno je samo da slušaš sebe. Odmaraj kad to tijelo traži i čekaj termin :)

mmama2
    30. Svibanj 2014. 15:41

cure nisam od početka u raspravi ali mene isto brine da ribica ne bude na zadak, lako za mene kaj nosim nisko i kaj lupa skrooooozzzzzz dolje nisko, veli doktorica nogicama jer glava ne stane tam dolje skroz, mene brine kaj stvarno želim opet rodit prirodno, pa i neka je na zadak i neka prođem pakao NEĆU CARSKI, jel zna koja da li je moguće zahtijevat ako je sve dr ok sa bebom i samnom osim da je na zadak da ipak rodim normalnim putem.. btw 33 tj sam sad.. a kaj se tiče briseva, meni je giinica u prvoj trudnoći uzela bris ali nisu nalazi stigli jer je mali 10 dana ranije odlučio doć, pa sam preko infuzije na porodu automatski dobila antibiotik za svaki slučaj i sve bilo ok i sa njime i samnom

url=https://lilypie.com]

bjap
    30. Svibanj 2014. 17:16

A msilim da se moraš raspitati u bolnici u kojoj ćeš roditi. Kod nas ne postoji Plan poroda, i 30-40% poroda se obavlja na carski da se izbjegne bilo koja opasnost od ugrožavanja djeteta te tužbi na liječnike ili bolnicu. Jednom je jedan tata branio na porodu da se izvede vakuum, srećom dobro je završilo, ali kaže osoblje da pitanje što bi bilo da se nije dobro završilo. Uglavnom, skrenula sam sa teme. 
    Što se tiče briseva, s 35 tjedana sam pitala doktora hoće li mi raditi bris na streptokok, a on mi je objasnio da se kod nas generalno ta pretraga ne radi, osim ako se pojavila na početku ili tokom trudnoće pa onda rade i pred porod.

A beba u zdjelici, majko mila osjetim je svugdje, stišće na sve strane.

Tina0208
    30. Svibanj 2014. 17:28

uh dobro curke...malo ste me utjesile... ja sam pitala doktoricu na zadnjem ultrazvuku i rekla mi je da negdje do 36 tjedna je realno da se okrene...e sad...lakse mi je kad velite da se moze i pred porod okrenuti.....

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    30. Svibanj 2014. 23:10

Ne mogu reći da mi se spustio trbuh, da imam olakšanje što se tiče pritiska na pluća i želudac....tu je i priitisak na mjehur, danas pogotovo. Od sinoć su mi opet prisutni kao menstrualni bolovi, dole sve pecka i boli čim se beba malo pomakne. Ništa jako ne boli, samo ne znam koliko ovakava situacija može trajati ili je porod blizu? U 38. tjednu sam.

jolevk
    31. Svibanj 2014. 00:12

E ovako su meni rekli sto se tiče bebe na zadak. Svaki dan svaki drugi pokušaj pseću pozu i biti 15-20min tako. I bebac ce se okrenuti..ja sam igrom slučaja dan prije uzv.a prala pločice u WC.u i klecala jednom rukom se držala drugom prala. I osjetila sam gdje mi se okreće ali nisam bila sigurna. Pa mi je sutra dan potvrdio doktor.

DarijaZ
    31. Svibanj 2014. 14:26

pitanje....jucer mi je na pregledu doktorica rekla da se malac okrenuo na glavu.. super, barem se necemo do zadnjeg dana morati brinuti oko toga....s obzirom da sam ja sad tek 26+5, nekak si mislim da se on moze okrenut jos 365 puta,i na kraju zavrsit na zadak...ili ne? po onome kak ga osjecam, okrenuo se on jos prije desetak dana....a i svi mi kazu da kad se jednom tak namjesti i okrene, da je to uglavnom to ...jel to to, i da li da ocekujem da ce se jos izokretat?

antonio
    31. Svibanj 2014. 14:31

DarljaZ ne brini do poroda moze se okrenut on jos sto puta ne brini sto se tice toga moj maleni se na samom porodu okrenuo glavom za dole a bio je na zadak i to sam bila na stolu za carski i na kraju rodila prirodno na badnjak he he.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.