Ništa ne znam sad za sad, budem sve pitala, ne znam niti da li možeš birati. Rekao je doktor da bi u utorak, srijedu radili, osim ako ne dobijem ranije trudove, pa u meni još onak ima nade. Majchi_k , a da li ti je to bio prvi porod? Par puta sam čula takve primjere pa valjda zato i imam nade
Milamil, baš mi je žao što se malac nije okrenuo. Zločko jedan.
Drži nam se!!!
Hvala draga, ako dođes dok sam tamo javi se ;) znaš li da li imaju net ?
Mislim da nemaju wireless, mi smo se na ginekologiji spajali preko mobitela ali svatko preko svog operatera, tako da stvarno ne znam. Vidi jel imaš kakvu opciju za net kod svog operatera, poludit ćeš u bolnici . Javim se, ali iskreno se nadam da neću tako brzo rodit. Tek sam ušla u 36.tjedan.
evo ja sam danas bila kod gin, beba se okrenula
34 tjedan sam pa se nadam da neče više vrludati
Moj se decko okrenuo jos u 26 tt sad sam u 33 tt i jos uvijek je tako okrenut nadam se da se nece pred kraj okrenut drugacije
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
cestitam janjich…
ja sam od sutra u 32tt i moja curica je jos uvijek na zadak.....
Do kada se realno moze okrenuti???
bjap jel tvoj decko na mjestu?? nisam nigdje procitala da si pisala o tome ili mi je promaklo....
Laura 21.08.2014 :-*
Tina oni se okreco do kraja moj prvi se okrenuo u 38 tj a drugi se okrenuo na sam dan poroda a moja malena je non stop okrenuta glavicom za dole rekla je doktorica da joj je glava tocno na mom mjehuru i nadam se da ce ostat do kraja tako
Tina0208 moze se doista okrenuti i pred sam porod, nema tu pravila. Vjerujem da bebita nece ostati tako, vec da ce se okrenuti i to sto prije, da se ne moras vise misliti. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji