02.08 ja jos imam vremena,al nekak me to od pocetka trudnoce plasi jer je beba na svakom ultrazvuku glavicom prema gore...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja jedva čekam ponedjeljak kad idem na pregled najviše radi toga da vidim jeli mi se curica okrenula ili je još uvijek na zadak. Strah me da ako nije do sada da onda ni neće..
jooj chocolate tvoj termin je blizuuu.... ajde molim boga da se okrenula... javi kad saznas...
Laura 21.08.2014 :-*
Chocolate sretno , javi nam svakako, moj termin je ipak prije, pa i ja javim kad saznam
Hvala vam. Idem u ponedjeljak ujutro na pregled pa ću konačno saznati.. mllamll tebi je termin tjedan dana prije mene, jel da? kad češ ti saznati jel se bebač okrenuo?
baš tako, ne znam čime više gura , ali mada više ne osjetim onu bol koju sam znala često prije osjetiti, onako baš zestoko skroz u dnu zdjelice a traje sekundu , to mi je obično bilo dok sjedim, i ja vjerujem da su to bile nogice, sada to nisam dugo osjetila. Javim u srijedu šta mi je rekao, a na koje si briseve išla? Meni moj nije ništa niti spomenuo, a čitala sam da je obavezno raditi bris na streptokok, tako da ću i to da mu napomenem kad on meni već ništa ne govori, nadam se da nije prekasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji