Drage mame u kojem se tjednu vama beba spustila u zdjelicu?
Ja sam tek usla u 33. tj., a nekako mi se cini da mi se trbuh na izgled spustio nize. Beba je zadnjih noci bila jako nemirna te je sad nekako drugacije osjecam, puno nize nego do sada. Dosta mi je veci pritisak na cijelu zdjelicu, mjehur, debelo crijevo i rodnicu. Inace sam prvorotkinja i sve je sa trudnocom bilo uredu do sada. Cekam iduci pregled pa da vidimo sta doktor kaze, a do tada nadam se da je sve to normalno!?
Ja ti nemam kaj pametnog za reci, jel se moj trbuh nije spustao uopce, do poroda je ostao visoko gore...
Valjda ce se naci netko pametniji da pomogne. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam u 36. tjednu i isto mi se nije spustio trbuh. Ali moja beba je na zadak, pa možda i zato ...
Evo da potvrdim svoje sumnje jer sam bila kod doktora. Beba se spustila u 33. tj. glavicom prema dolje i svi pritisci na zdjelicu su normalni i kako se priblizava termin bit ce sve izrazeniji i neugodniji. Napokon prestala zgaravica i pritisak na prsa, a sada pritisak na drugu stranu! Ah...to divno blazeno stanje...ali sve za nasa mala
moze li mi netko reci kada bi se beba trebala okrenut glavicom prema dole za pripremu za porod?
Laura 21.08.2014 :-*
Moje iskustvo sa prvim sinom u 38 tj se okrenuo glavicom za dole a ovaj drugi se vrtio svo vrjeme a vecinom je bio na zadak na samom porodu se okrenuo glavicom za dole a sad za trece cu vam znat rec za koji mj he he.
znaci onda uopce nema pravila za to??? moze se okrenut bilo kada,a i ne mora??
ali ako je doktorima vec sa 34 naknap...kako onda beba ima mjesta da se okrece u 38tt?? ja to nista ne razumijem...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji