Spuštanje bebe u zdjelicu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cedevita2
    30. Travanj 2014. 13:45

Ja sam u 34.tj.i bebac mi je vec u zdjelici,okrenuo se..  nema izgleda pravila kad se kome okrene..jedino je upitno koliko je beba velika i po tome znači dal ce se kasnije uspjeti okrenuti,tj.dal ce za to imati mjesta-to je moje misljenje  sretno svima s okretanjem! 

• kukukaka
    30. Travanj 2014. 14:35

Moj bebo je stalno bio okrenut glavicom prema dolje, barem je tako svaki uzv pokazao i već od 34. tjedna sam počela osjećati pritisak kad se ustanem i duže stojim, a rodila sam u 36+5.
    Mojoj sestrični iz Osijeka su prije par godina rekli da je beba okrenuta na zadak i da će vjerojatno morati carski roditi, ali ona došla za dva dana na ctg i uzv i beba se okrenula i rodila normalno koji dan poslije toga, tako da tu nema pravila, svaka mama, beba i trudnoća su različite. 
    Moja mama je rodila i brata i sestru na zadak prirodnim putem, ali to je bilo prije trideset i nešto godina, ali tada je to valjda bilo normalno, a i nije bilo uzv-a i svakakvih čuda na koja mi danas idemo.
    Jedino ne znam osjeti li mama kad se beba okrene.

30. Travanj 2014. 16:51

Ja znam da sam cesto osjecala kao da me malac lupa i rebra. Na uzvu mi je doktorica rekla da su mu tu nogice i da me sogurno lupa nogama. To je jedino sto sam primjetila od kad se okrenuo glavom prema dolje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:00

Ni ja nisam osjetila točno kad se bebač okrenuo..jedino sto sam osjetila bilo je cesce na wc i udaranje(vjerovatno nogicama)ispod prsa i kod rebra  

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 11:59

ah...mene moja beba jos uvijek udara u lijevi bok... bojim se tog okretanja jer mi susjeda zavrsila u bolnici neki dan jer je za roditi,a beba se nije okrenula...tak da sam prema tome bas dosta skepticna i sad se bojim da ce se moja curica "zaboravit" okrenut...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:39

milamil razumijem te...tvoj je termin jos k tome blizu...nadam se da ce sve biti u redu...mozda ti se bebica okrenula... molim boga da je...

Laura 21.08.2014 :-*

• milamil
    02. Svibanj 2014. 20:00

Hvala  Tina puno puno, javim svakako kako bude na idućem uzv, a kad je tebi termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.