Iako me sad sve malo zbunjuje jer od jučer imam lagane bolove u ljevom jajniku koji je ovulirao prije 7 dana ( tipična ovulacijska bol).
Ako imaš jos testova probaj napraviti da vidis da nije mozda opet ovulacija. Jer sam citala da neke cure cak imaju dva puta ovulaciju u ciklusu. Ja cu pratiti s trakicama kako se krece.
Pomislila sam čak da mi nije bila ovulacija prošli tjedan nego sad, ali ako je test bio pozitivan, onda je to to valjda… Ne znam jeli mi kasno sad opet raditi test. Probat ću i to ali sumnjam da će ista pokazati. Hmm, ako je druga ovulacija u 7 dana, valjda i dalje postoji mogućnost trudnoće, iako mi sve zvuci nemoguce. Bili smo aktivni prošli tjedan oko O i onda smo stali.. Sto bude, bude u svakom slučaju. 😊 Tebi sretno Clio i da ti se želje uskoro ostvare. 😊
A mozda ako ste bili aktivni onda moguce da te zabolilo od implatacije. Mene je isto tako nesto cudno bolilo kad sam ostala trudna. Drzim fige da je T.
Hvala ti. Sad cu neko vrijeme pauzirati jer mi je bio velik sok. Prvo jer je trudnoca dosla ne planirano pa, onda nagli gubitak. Moram se psihički sredit pa onda dalje.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure imam pitanje, jeli moguce da 9 dana nakon kiretaze sam u plodnim danima? Od jutros osjecam lagano probadanje u desnom jajniku, a tako mi se znalo dogadjat kad sam u plodnim danima tj. pred ovulaciju. U cetvrtak sam bila na pregledu i sve je uredu i cisto. Bas sam zbunjena jer neznam kako sad to sve ide nakon spontanog. Imam lh trakice za ovulaciju al nemam pojma dal one sad uopce i koriste, tj. u periodu do prvog menzesa
Moguće je, tako je i meni bila rano. Još sam mislila kad su me bolili jajnici da previše radim jer sam baš počela malo po malo kad ono ovulacija bila i prozirna sluz. To je dobro da se tijelo vraća u normalu
Evo sam sad tesirala lh trakice i testna je skroz jaca od kontrolne. Bas sam zbunjena jer su meni ciklusi inace 32 dana a danas mi je 9 dana od kiretaze i trakica pokazuje pik. Neznam kako ucitati sliku.
Nema veze sto su ti inace ciklusi po 32 dana,tijelo je dozivjelo hormonalni sok i "resetira" se. Meni je prvi ciklus iza kiretaze bio 25 dana,slijedeci 16 dana(!?) I treci 23 dana. Tek cetvrti je bio normalan, 26 dana(imam krace cikluse).
Aha, a jel znas dal si imala ovulaciju u tim "cudnim" ciklusima? Meni je rekao gin da tek nakon 3 ciklusa probamo ponovno na trudnoću
Iskreno nisam ni pokusavala (ni trakice ni nista) saznati jer mi je bilo tolko sve frisko u glavi da nisam zeljela ni pomisljati na novu trudnocu. Meni su rekli minimalno 3 mjeseca (ako se bas bas desi) a optimalno barem 6mjeseci (odnosno 6 ciklusa). 5.ciklus je uspjelo...
Clio sve je moguće, zato se i predlaže pričekati par ciklusa da se tijelo oporavi. Meni su isto duži ciklusi ali kiretaze mi nisu ništa promijenile što se toga tiče ali mi je los endometrij bio poslije. Nemoj brinuti još oko toga, vidjet ćeš kada će doći, prva druga menga.. samo se ti oporavi psihički
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hallo curke kako ste...
Tufnicee..sta se radi,kako se osjecas...🥰😊
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hallo curke kako ste…
Tufnicee..sta se radi,kako se osjecas…🥰😊
Ja pogrjesi temu...skroz sam pukla☹
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Iako me sad sve malo zbunjuje jer od jučer imam lagane bolove u ljevom jajniku koji je ovulirao prije 7 dana ( tipična ovulacijska bol).
Ako imaš jos testova probaj napraviti da vidis da nije mozda opet ovulacija. Jer sam citala da neke cure cak imaju dva puta ovulaciju u ciklusu. Ja cu pratiti s trakicama kako se krece.
Pomislila sam čak da mi nije bila ovulacija prošli tjedan nego sad, ali ako je test bio pozitivan, onda je to to valjda… Ne znam jeli mi kasno sad opet raditi test. Probat ću i to ali sumnjam da će ista pokazati. Hmm, ako je druga ovulacija u 7 dana, valjda i dalje postoji mogućnost trudnoće, iako mi sve zvuci nemoguce. Bili smo aktivni prošli tjedan oko O i onda smo stali.. Sto bude, bude u svakom slučaju. 😊 Tebi sretno Clio i da ti se želje uskoro ostvare. 😊
A mozda ako ste bili aktivni onda moguce da te zabolilo od implatacije. Mene je isto tako nesto cudno bolilo kad sam ostala trudna. Drzim fige da je T.
Hvala ti. Sad cu neko vrijeme pauzirati jer mi je bio velik sok. Prvo jer je trudnoca dosla ne planirano pa, onda nagli gubitak. Moram se psihički sredit pa onda dalje.
Hvala. Bilo bi super ako su to bolovi od implantacije... ne znam, ne želim se nadati previše.
Onda samo polako, i sve će doći na svoje mjesto s vremenom. Još ti je sve dosta frisko, ali proći će i to. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja noćas ne mogu nikako spavati... muž i ja smo imali jednu intenzivnu svađu dok sam bila trudna pa si cijelo vrijeme Motam po glavi jel možda to bio razlog da je bebici prestalo kucati srce... nikada neću znati, i znam da nema smisla se sa time sad opterećivati, ali eto, baš mi je na duši...
I u sljedećoj trudnoći kako izbjeći stresne situacije kada sam ja preosjetljiva sama po sebi?... i tak... a opet, znam žene koje su bile u puno dužim i stresnom situacijama i sve je bilo ok sa bebom na kraju... samo sam htjela podijeliti sa vama svoje brige i tugu, koja se pojavljuju najviše i gluho doba noći 😔
Sutra je novi dan i bit će sve ok...
Nova, isto sam se mucila cijelu noc. A ujutro mi je najgore kad se probudim i shvatim da sve nije samo ruzan san, nego stvarnost.
Ako te sta tjesi, stvarno mislim da ti svada i stres nisu utjecali na spontani. Svugdje sam procitala da tih prvih 12 tjedana je uglavnom do samog ploda, da nest s njim nije bilo ok i zato dodje do spontanog. Nemoj se kriviti. Iako shvacam te. Meni bi cak draze bilo da sam ja kriva pa da imam nekakav razlog na koji mogu utjecati nego ovako kad mi kazu "prirodna selekcija"
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ja noćas ne mogu nikako spavati… muž i ja smo imali jednu intenzivnu svađu dok sam bila trudna pa si cijelo vrijeme Motam po glavi jel možda to bio razlog da je bebici prestalo kucati srce… nikada neću znati, i znam da nema smisla se sa time sad opterećivati, ali eto, baš mi je na duši…
I u sljedećoj trudnoći kako izbjeći stresne situacije kada sam ja preosjetljiva sama po sebi?… i tak… a opet, znam žene koje su bile u puno dužim i stresnom situacijama i sve je bilo ok sa bebom na kraju… samo sam htjela podijeliti sa vama svoje brige i tugu, koja se pojavljuju najviše i gluho doba noći 😔
Sutra je novi dan i bit će sve ok…
Nova ma kako bi od svadje bebi stalo srce... imali smo na zimskim bar tri cure kojima je tata sad u trudnoci preminuo, mislim da je to sok i stres kakvog nema i s bebama je sve ok. Sve se zivciramo u trudnoci kao i inace i svadjamo i imamo stresove. Prirodna selekcija kao sto kaze Malamarelica.
Lavica ja pričam o početku trudnoće, kada je plod još “osjetljiv” kada si još u “osjetljivom tromjesečju”... znam da nije stres ni daleko približan kao kada izgubiš nekog svog, ali to je moja bol i moja patnja i bio moj treći spontani i samo su mi potrebne rijeci utjehe...
Znaš jako dobro da svaka žena prolazi kroz takav gubitak na svoj način, te te molim da ne uspoređuješ nešto šta se ne može uspoređivati i ne umanjujes moja pitanja.
Iako vjerujem da si htjela dobro, tvoj odgovor je više kao prodika a ne utjeha.
Malamarelica hval ma ti puno, i ja tako mislim ali baš me opralo noćas... bit ćemo mi dobro i želim da se brzo prosjački oporavis i vidiš ponovno svoj plus...
Sortiraj odgovore
Najstariji